Friday, July 23, 2010

contest teman sejati

contest teman sejati..
ni di anjurkn oleh emieysandra
ni first time die wat contest...
n cik itam pun nk try join..
mne tau kn nsib ...

hehehehe
ni cik itam da join ni kamu-kamu n kamu bile lagi

kalu rse nk join klik kat banner tas ni

jom tengOk syarat-syaratnya.

1. Mestilah seorang blogger
2. jadi follower kepada blog emieysandra.. dah tambah satu kawan kan, ehehe
3. buat satu entri, yang mengandungi gambar kamu dan teman sejati kamu tu. Tak kisahlah, dia tu pakwe atau kawan lelaki kamu atau kawan pompuan kamu atau ayah kamu atau ibu kamu atau adik kamu atau abang kamu atau kakak kamu..jelas kan??
- tak kisah nak bergambar berapa orang pun, nak edit atau tak tapi mestilah JELAS!
- Entri mestilah menarik yang menceritakan tentang kisah kamu dan teman kamu tu.
4.copy banner contest pada sidebar dan link kan terus pada entriContest Teman Sejati By Emieysandra
5. tag minimum kepada dua orang blOgger lain.
6. tinggalkan url entri penyertaan kamu di bahagian komen di entri contest ni..
7. cepat join sebelum 30 Ogos 2010
8. Dua peserta akan dipilih sebagai pemenang.

gmbr y d pertaruhkan ialah..
..
..
..
...
....
......

jeng jeng jeng


ni time kami2 ngah tunggu lect tuk klas spanish..
kami smua knl dri sem 1 kat ipt kmi blja ni...
smua da lepasan POLI tp berlainan poli je...
so jd la rapat smpai skunk..
n skunk 4 antara kami jd rumate n sorang da kawen n bakal jd mak..
so kmi jd mak sedara lah kat anak die nt...

ralat : wawawawa...
td c lap
x tag org lah...
hihihihi
emeiy jgn marah...

tuk org lain..


5 comments:

♥-- emieysandra --♥ said...

thanks sudi jOin contest emiey..tapi syarat kelima tak dipenuhi la..ianya bertujuan utk menghebahkan lagi contest ni..harap dibaiki yer..

gOod luck! ~_^

::::.cik itam..:::: said...

ok2.. xprasan td... sory

mussabbe said...

cantik nya !

::::.cik itam..:::: said...

tq2... en/cik mussabbe

mussabbe said...

u welcome cik... i singgah cni