Friday, July 16, 2010

Emo Face Contest


Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut :

* Warganegara Malaysia (senang nak bagi hadiah)

* Kena Follow Lin supaya senang korang tahu gambar korang terpilih atau tak..

* Gambar mesti Home Alone..Maksudnyer tiada gangguan orang lain..harap maklum..muahahaha..

* Gambar korang tu edit boleh,tak edit pon boleh..

* Korang kene buat satu entri khas untuk contest ni dan ceritakan mimik muka apa yang korang tengah tunjukkan tu..

* Jangan lupa letakkan banner yang boleh didapati di sebelah kanan blog Lin tu di Blog anda..(Link kan banner tersebut ke Blog Lin)

* Due date untuk menghantar gambar anda berakhir pada 25 Julai 2010..(seminggu jer) so...cepat hantar..!!

* Bila korang dah bersedia nak submit gambar tu,sila paste kan link korang kat comment box keyh..^_^


Selepas dari tarikh tutup tersebut,beberapa peserta akan terpilih ke peringkat seterusnya..Sesiapa yang terpilih akan dimaklumkan pada entri Lin yang akan datang..
Pemenang akan menerima (_______________) hahaha..rahsia..!!syhhh..!!
Gud Luck to all yang sudi melibatkan diri dalam contest ni keyh..^_^

ok....~~~~
skunk syrt2 nyer cik itam dah bace...
so skunk ni time ltak gmbr emo cik itam lah plak..

+
+
+
+
+

jeng
jeng
jeng

ni gmbr time tunggu bas nak blik ganu..
n sedang memikirkan cik itam akan kawen bile( hehehehe calon pn xdop)
ni mybe mood ngah mengelamun + thinking la kut nyer...

2 comments: