Thursday, August 26, 2010

BERBUKA kt PADANG MPK kuantan

+ (siang hari) = tak puasa
p/s: kalu ad sape2 wat cam ni cepat2 ngaku...

salam pembuka bicara
hehehehe
en3 ni bnyk gmbr tau..
mls nk nulis bnyk..



ptg semalam(iaitu hari rabu)
kami b4 g berbuka kat tempat y maybe glemer kat kuantan
PADANG MPK kuantan..( yang kat depan masjid 2)
ramai sungguh manusia berbuka kat c2..
siap ad stu family cm nk g picnic lgi...

(ein)(yoh)=prenz4eber

mkanan tuk berbuka bagi 4 org..
4 org ini adalah org yang amat kuat mkn mungkin..
p/s : jgn mrh korunk


ni padang time jam 6.30ptg mungkin..

ni plak tyme dah nk dkt berbuka
penuh padang ni..
tyme ngah nk tunggu berbuka 2..
ad pak cik sorang 2 tibe2 ckp ngn kami..
ayat pak cik: only one in d' world
kami berempat pun sengih je lah..
hehehehe
sepanjang langkah die nk g bzar 2..
die ckp kat semua org ayat yang same..

6 comments:

Ashraq Salahuddin said...

Padang MPK ni memang femes eh, selalu masuk paper, masuk tv time berbuka..
eerrr...pastu p teraweh x?hehe
-sharkox-
Entri terbaru tentang warna

::::.cik itam..:::: said...

hehehehehe

maCy said...

rindu nak balik kuantan :(

buaya said...

salam ziarah...

dijemput menjadi follower sy k

fideila said...

hi,,saya tag kamu join contest..hehe

::::.cik itam..:::: said...

TQ coz taq saya..;)