Friday, August 27, 2010

bLack/WhitE coNteSt


salam pembuka bicara.
dah lame rsenyer cik itam tak join contest.
hari ni rse cm boring sgt2 n rse nak join je contest ni dan ( edit = juga sebab di tag oleh biskutchipmore..selepas join contest ni)
contest ni di anjurkan oleh empunyer blog http://kisahcreativeheart.blogspot.com/

kat bwah ni cik itam sertakan terus syarat syarat penyertaan ntuk contest ni


  • Pertandingan ini bermula 26 July berakhir pada 6 September 2010...
  • Hadiah merupakan wang Ringgit... dan akan dihantar melalui akaun bank... jumlah dirahsiakan...(duet rayer!!)
    1. Anda hendaklah meng-Upload gmba hitan dan putih sahaja... dan untuk mengelakkan penipuan... gamba itu mesti gamba anda sendiri... kalo d orang lain menyelit2 tu takpe... janji anda mesti berada dalam gamba tu... Susahkan?? hahhaaaa... nak dapat duit memang la susah sikit...
    2. Anda hendaklah menjadi salah sorang follower saya...(dah)
    3. Banner atas nie mestilah diletakkan di slidebar blog anda... ala selalu yang kat tepi tu...(ok!)
    4. Tag at least one person... banyak lagi bagus... dan pastikan orang yang anda tag tu tahu yang dia di tag..(bereh!!)
    5. PENTING.... sila tinggalkan link yang anda upload gmba anda tu kat comment post ini yup... nanti sy xtau plak..(bereh!!)
    6. link terus ke blog kisah cretive heart = black/white contest

    ni gambar y cik itam pertaruhkan.. ni tyme g kebun kat umah lama ngan adik cik itam..
    dah bersemak kat umah 2..


    kat cni nak tag :