Tuesday, August 3, 2010

BUAYA tembaga Gergasi At port DickSon

utusan online: Kisah buaya di Port Dickson pernah menjadi topik hangat pada Januari lalu apabila seorang pemuda dari Melaka mendakwa kakinya digigit oleh reptilia itu sehingga cedera.

Bagaimanapun, kisah itu dinafikan Jabatan Perikanan negeri serta Majlis Perbandaran Port Dickson (MPPD) selain kerajaan negeri.

salam pembuka bicara..

pagi td time nak g kelas cik itam ad dgr berita kat HOT fm..

AG cakap ad buaya tembaga sebesar 1tan d jumpai kat port dickson..

balik2 kelas td terus je bukak paper n jumpe pun berita ni..

mmg besar giler..

kalu berita sal buaya kat port dikson ni dah ad dulu kn..

pas 2 pihak2 tertentu suh jgn percaya kat spekulasi2 karut ni..

aleh2 semalam timbul sal bangkai ni

terus je terbuka semua..

hehehehe

skunk ni boye 2 nk kne amik o' ZOO nk wat ujikaji..

nah layan je gmbar2 BOYE ni

tp bukan gmbr boye darat tau....

mmg beso..

beso benor..
cm lam filem omputih..
y duk mkan org 2..
tjuk nyer lupe la plop..


dieorg la kot y jumpe benda ni..

skali die ngap ..
ilang terus.
terus je msuk lam mulut..
saiz BOYE ni
5.48 meter dan ukur lilit 2.43 meter

2 comments:

Anip™ said...

besar giler..dia ngap nanti..!!haha

::::.cik itam..:::: said...

xpe2, xngap pun... da matiey pun