Sunday, August 22, 2010

FB ADDICT kew??


FACEBOOK MMG 24JAM BUKAK OK? KALO OFF LAPPIE TERCINTA JA FB OFF SKALI~

SO ANDA.. FB ADDICT JUGA????

JOM SHARE WAKTU2 FB ADDICT KORANG..
*apa yg korang slalu buat dkat FB kamoo..
*kalo tak dapat online FB sehari pe jadik..
*situasi FB ADDICT yg korang hadapi..

sebenarnyer noona xtau pe nk buat ngan sticker/poster/banner kat atas 2..
sbb sebnrnyer noona/cik itam bukan fb addict dah skunk
ni bukan kenyataan bela diri okey..
ni btol2 nyer kenyataan
kalu x cyer leh cri fb noona
tp noona penah lalui lah semua ni..
tyme mule2 fb glemer setahun y lepas..
noona dapat sticker ni dari

so noona pun amik je lah..
stat akhir tahun lepas rsenyer..
fb ni jdi phenomena kat malaysia ni kn..
semua website n pape je lh leh connect ngn fb..
n
mcm2 leh wat kat lam 2 kan..
nk cri isteri,cri suami,cari gf,cri bf
nk knekan org nk men games...
boleh di katakn cukup lengkap lah..

tyme 2 bile tgk semua org duk berFB
so noona pun try lah men game ladang2 n jge pet 2..
mule2 tu rase cm biasa je..
tp bile dah dapt duit y bnyk n mcm2 leh wat..
bile xdapt bukak game 2..
rse cm pelik n risau semacam
lapar ke pet , mati ke pokok2 kat ladang 2...
ish2..
bhye tol kn..
leh jd smpai cm 2 skali..

tp skunk ni noona dah len..
dah x kesah da semua 2..
sbb mybe da bosan kot..

fb pun bukak sekejap2 je tuk reply comment..
bukan 24 hours lah..
ad 2 klu on9 pun bukan ngadap lappy pn..
duk wat mende len..

n bile da amik banner ni kite kne tag org2 len juge..
so terpakse lh noona tag korang yer..
sori klu merumitkan otak korunk tuk b'pk ayat2
nk taip nt..

POST FB ADDICT ni d tagkan kepada 4 orang yang berpuasa ;)




9 comments:

izfanora said...

hahaha..
fenomena fb yg melanda mmg wat kiter lalai.. sy pernah melaluinyer..
tp,mmg lgsg xterpengaruh utk mencuba even 1 pun game yg ditawarkan.. sound great right.. but, dr fb juga r pergaduhan berlaku.. membodohkan diri sendiri.. skrg, on lappy jer, blog yg utama.. entry kamu, buat sy berfikir lg utk delete jer akaun fb.. tp syg, coz jumpa smula member lama di situ.. :'(

::::.cik itam..:::: said...

noona pun ad terpk nk delete account fb ni sebelum ni, sbb tuan punyer pn yahudi laknatullah.. tp terlalu ramai member n skrg smua or gne fb tuk inform sumthing...
n ngan fb ni jugak ad penceraian,pergaduhan n macm kamu ckp lah..

n skunk mmg sy da jd cm kamu juga sbb on lappy je terus masuk blog.. xde lah y len..

HanisAzla said...

masa memula join fb tu ajer addicted. La ni dh x ambil port sgt pun... BTW, bunyi gemercing loceng awak tu serius buat sy terperanjat kejap..he..he..

Sudir Suichi said...

nice2!!! thanx yea~~hehehe... akan ku teruskan kesinambungan post ini hehe

::::.cik itam..:::: said...

hehehe.. tuan tanah sndiri pn penah terkejut gak..

mule2 xtau y loceng 2 berbunyi..
tercarik2 kat mne bunyi.. aleh2 rupenyer kat c2..

mimiekucayang said...

dulu addicted la, skg dah tak dah, mcm bosan gile plak bil buka fb...huhu

eima xara said...

skrg fb xde la best sgt..
biase je.

wanhairi said...

stuju dgn eima xara

Naseemah Sharieff said...

xbape minat sgt dgn fb, masa mula2 dulu adela jgk, rajin2 skit nk upload gambar la bagai, nk komen itu ini.itupun sbb cikgu masa sekolah dulu suh buat fb..huhu.klu tak jgn harap nk wat.
antara sbbnya sampai mende yg berlaku sehari2 pun nk di post kat ctu..(termasuklah my hubby..hehe..tp skang dh takde sgt dh.bgus2).Mengada2..bila rindu kat org tu, haa nanti kluarlah tajuk "rindunya kat si 'dia'".alahaii..mcm dia sorang ade kekasih..huhu..bagi aku mengada2 je kut.kekeke..
tp aku sesekali kene bukak gak mende ni pasal member2 kadang jemput kawen dlm fb jerk..tak minat tul aku..tp terpaksa la gak..pasal diorang takde bajet nk pos kad kat sume member2..hehehhe..