Monday, August 30, 2010

fesyen apakah ini????

salam pembuka bicara
xmau ckp pape...
juz nk tunjuk gmbr y d amik dr fb..
hehehehe

pic : deleted pic


fesyen apakah ini?
tet!! tammat...

jap.. ni tmbahan ni..
korunk ad rse x ni mybe ad org photoshopkn foto ni....

18 comments:

Farien said...

itu mengong namenyer... huhu

Pinky Pixie said...

isk. tu mmg kulit dia kan? bukan inner yg waner kulit kan? ayooo~

tiefazatie said...

terlupe pkai jeans kot..hhhuhu

❤フィザAzhafizah said...

huh..sengal~

::::.cik itam..:::: said...

hahaha... tu y pelik 2.. terlupe kot.. hehehehe

aNa_mE said...

nk kata lupe pkai suar,
bju pn pelik..ish2..apa nk jd nih??
mgkin dia tgh test tdg nk beli tuk raya kot..

::::.cik itam..:::: said...

maybe.. tp nak test tkkn lah siap bersanggul plak.. kn?

diana said...

makin giler
semua manusia ni..

diana said...

makin giler
semua manusia ni..

g3n said...

seksi giler kak...
haha..
aiyaaa...
jangan wat time bulan posa dah la..
nanti ilang pahala posa orang len..

MyToha.com

::::.cik itam..:::: said...

hahaha.. ntah lah bile gmbr nio.. y ptg td bru terserempak kat lam fb gmbr ni.. terus je amik..

Pendekar Berkuda said...

kebenarannya..ni fesyen orang gila yang hilang akal..ekekeke...

tak percya?? percayalah...

Che Armster said...

maybe dia pakai kot mula-mula tapi "tercemar" sebab period

tapi gila pelik.. haha

::::.cik itam..:::: said...

my die juz nk try tdung 2 kot.. tuk rayer ke @ pape..

ASaDa RyutaRo said...

erkk! ke org sengaja nak kenakan dia je ni?

ke mmg dia camni? adeh!..

parah klu betul ni.. cam buat main lak..

::::.cik itam..:::: said...

ntah lah.. hanya diri dia n ALLAHswt y thu..

Liya Laa said...

serius the worst fashion.
saya pnh jpe pmpn mgandung pakai ketat2. aishh.. sama jela cm tue.

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum...

Inilah yang dinamakan Islam Had Hari ( Islam pada sesetengah orang ada had tertentu dan ada hari tertentu ).

Islam betul2 diikuti hanya bila ada upacara pernikahan ataupun ada kematian... dari segi lain, mcm mana pula..? Pentadbiran? Budaya hidup?