Monday, August 9, 2010

hoye hoye kaca mata baru

Salam pembuka bicara

kaca mate baruuuuuuuu……..

Jeng jeng jeng jeng


Ni lah cermin mata bru cik itam

Yang ni paling cik itam suke

Sbb comey

Hihihihi



Topeng power rangers atau pn topeng si rio mysteryo***( yang gusti 2.. xtau name die pe)

pas 2 ni pose2 terbaek ngan kaca mate bru…





4 comments:

Anip™ said...

wah..cantik la..
cantik spek mate tu..!

::::.cik itam..:::: said...

tq2.. ni farin @ http://bencisamakamo.blogspot.com/
yang pilih ngn sye...

dark r0se said...

salam~ hye cik itam~ hurm lagu kat blog akk tu lagu taubatku by eren~ indonesian~;) mang best kan lagu dy~;) wahhhh~ owg tu dah ade spek baru la~ bestnyer! akk ni tak tahu ag bile nak wat bru~ abis sem ni kowt~;) doakan rezeki lebih ye;)

::::.cik itam..:::: said...

salam..
erm besh lagu 2... suke dgr...
hehehe...
y lme 2 dah calar cket 2 y tukar 2...
insyaALLAH..