Sunday, September 26, 2010

orrang yang pelik..

salam pembuka bicara...
heehehehe
(ni ngah makan paha ayam)
makan dekat rasamas megamall,kuantan

gambar ini cik itam edit sikit sebab
yang sebelah kiri 2 putih semacam je..

so cik itam editlah jadi cam gambar sebelah kanan tu..
hehehehe

dekat teluk chempedak (TC)


dekat pantai TC

ada Chinese nak bakar/ terbangkan taglung...
kiteorg tengok lah...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
en3 ni sebenarnya nak cerita kisah gmbr2 yang kat bawah ini
sal kiteorg pelik kenapa dieorg2 ni pandang kiteorg cam kiteorg ni wanted d'polis ke or
xpakai baju ...
ish2
pelik2
dari awal kiteorg duduk sampai balik xabes2
plak 2 siap ckap kuat2
"wei2 dieorg tgk kiter"
bile mase lak kami tgk korang..
kami duk tunjuk2 tanglung 2 lah...
xde mase kiteorg nk tgk2 korang nyer..
kedudukan orang2 pelik dan cik itam&d'geng
yang bertanda X tu tempat kiteorg duduk.. ad bangku kat c2
pas 2 kat tempat yang bertanda Y 2 tempat orang2 pelik duduk...
die duk kat batu2 je.. sebab xde bangku sebelah c2...


nilah geng pelik 2...
tyme ni dieorg ngah mkn2 kek kot..
sebab lepas je dieorg duk kerumun n tutup2 kek 2..
diaorang pun suh adik kecik dieorg kasi kek kat kiteorg

dak kecik(dgn matee berkaca ala2 anime jepun):"akak, akak kat depan 2 kasi kek kat akak bertiga"

pas 2 kitaorang pun ckap lah:"xpe2 akak dah makan td"
dak kecik: "tapi akak 2 kasi"

kiteorg: xpe dik... bwak balik je yer..

pas 2 dak kecik 2 pun g lah semula kat geng2 pelik 2

pasal dieorg geng pelik kiteorg pun jadi pelik sebab last2 dieorg buang cam 2 je kek yang dieorg nak kasi kat kiteorg 2... , dalam ati kiteorg "ape lah y dieorg letak kat dalam kek 2??"

mmg lah cik itam xnak berprasangka buruk kat mane2 org.. tp dieorg semua ni mmg pelik..
dari mule kiteorg duduk hingga lah dieorg balik, tgkkkkkkkkkkkk je kiteorg...
klu nk kate kiteorg jeles sal korang mkn2 kek, xde mse lah...
@ korang jeles lelaki2 miang 2 pandang kiteorg jer...
hurmmmm~~~~~~
hehehehe

tet!!!!tammat...


3 comments:

cik lover said...

wahhh...mmg pelik..tp kan mmg x elok mkn bnda yg org kita x knl bg...even kdg2 depa brniat baek tp lbh baik mngelak dr terjebak gjla bkn2.. =)

::::.cik itam..:::: said...

mmg pelik kn???
2 lah xknl x ap pn.. tibe2 kasi maknan plak..

nur-win. said...

hah. ingat kan member tadi.
nasib bukan. kalau tidak.
ades. malu dapat kawan yang aneh.
HAHAHAHA.

lame tk pgi TC.