Sunday, October 3, 2010

AwaRD

salam uolls
hye hye hey
hari ini cik itam mau kasi anda semua award ini...
hehehehe
tapi sebelum itu kita tengok dulu syarat syarat nyer...

ni die syarat syarat tuk award ni...


  • Bagi siapa sahaja yang menerima award ni, diharuskan memberikan/tag kepada lima orang lagi .
  • ni je syarat die... senang je kan.. xpayah jwab soklan pun...
  • ni untuk letakkan kat entry...
    ni tuk letak kat sidebar korunk:::::

    hehehehe

    sooooo sweeeetttttttt
    tet!!!!! tammat........

    9 comments:

    echah mashuri said...

    waww..dpt award:)

    ❤フィザAzhafizah said...

    thx yaw

    MuJE said...

    wow! dapat award lagi! almari takde ni...haha

    mar yanie said...

    saya pun tergolong jugak ke? hee

    Cik Itam said...

    ye2...
    amik je...

    Notami said...

    hye cik itam..kalo notami trus amik jer banner leh? tp notami x pnh la wat entry psl award..kalo trus amik jer n letak link blog cik itam kat blog notami leh? leh la ea..hehe..jmput la tgk!

    Cik Itam said...

    amik je lah notami.. tp kne kasi org len jugak tau..

    Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

    akak nak jugak leh tak?huhuhu(tak malunyer..)

    Cik Itam said...

    saya kasi je kat semua .. btol ni.. akak amik yer... pas 2 ltak lam blog akak