Sunday, October 17, 2010

BONSAI vs KAROK


:hi::hi:
salam semua ..
haiii
semalam kan , cik itam n rumate pergi bandar kuantan jap..
nak g beli barang sikit.
sebab banyak barang dah nak abes..
so kene tambah lah kan..
lepas siap beli barang cam sabun , paper sheet n so on lah kat mydin.
kami berempat g ke PUSTAKA SAUJANA kat KP
sebab nak g beli pen.

sampai kat KP 2.
cam biasalah terus je g kat tempat nak tuju..
kalau x, nt abes duet ntah kemana
ye x??


kat belakang kami 2 lah pustaka saujana 2
pas abes beli pen semua..
sempat lagi kn snap2 kat cini...


ngah snap2 pic 2..
ternampak lah ad pertandingan bonsai kat
GF kat KP 2..
cantik2 bonsai 2..
cik itam ajak lahh member2 g
tp yang 2 orang 2 xnk g
*ein n mim

so kat cini kami pecah.. dieorg g karokmenarimenari*ein n mim
kami *cik itam n farin g tgk bonsai n cuci2 mata
hah!! kalau nak tahu cam ne bentuk bonsai2 2.. jum layan pic kat bawah ni~~
+
+
+
+

bonsai ni ad name masing2 n di tag ngan GOLD,SILVER,BRONZE, MERIT AWARD n bnyak lagi..

cik itam n farin mmg teruja giler..:waaah::waaah:
sebab bentuk2 nya memang unik..
n
cik itam nak kasi tau bonsai yang ad bunga putih 2( yang ad bunga2 jatuh kat pasu *gambar).. bau die wangi sangat..:woooh::woooh::puppyeyes::puppyeyes:

pas kami selesai cuci mata n dieorg abes kan suara
kami g beli barang basah lakk..
sebab nak masak cket.

pas siap beli... amik kereta tuju ke Umah milah..
sampai je umah milah ad plak crita (*bedosakah aku)
ingtkan sekejap je nk singgah rupe2nyer
sampai kul 12.30mlm bru balik
nseb lah suami die outstation

siap masak2, makan2 lagi...
hahaha
dah jam 00.30tgh/mlm kami pun gerak balik hostel..
tet!!!

:wave::wave::wave:

5 comments:

Cik Itam said...

gambar ni semua hanya lh berbekalkan kamera hanset farin&ein&mim.. bukan DSLR... kami masih lagi tidak mampu memiliki nyer

misyamissyou said...

cantek kan..comey je pokok2 tu..

Cik Itam said...

@misyamissyou : somel kan pokok2 2... tiut jer..

budak_nakal said...

cantik! haha

Cik Itam said...

@budak nakal: ape yang cantik???