Sunday, October 17, 2010

desktop lappy yang coolll....

salamm uolllsss....

sudah lama tertunggak mende ni


and terima kasih juga sebab kasi award ni kat cik itam

ni award die

jang

jang

~~~~~
pelukpelukpelukpelukpeluk



kepada sesiapa yang dapat award ni

sile lah ikut syarat syarat kat bwah ni:::::

" sila print screen wallpaper desktop laptop anda dengan menggunakan gambar award ini

sebagai wallpaper"""... cm lebih kurang sama ckit cam gambar desktop laptop cik itam yang kat

bawah ni...'


:okay::okay: cantik x? cantik jugak kan..? ihiks...

pe lagi yer... ntah lah nak ckap pe lagi... cm ne ntah nak kasi award ni kat korang yer...

semua nak ke? xpe2 amik je lah... cik itam kasi kat semua yg datang page cik itam ni..

amik tau jangan tak ambil plak.... kalu tak ambil nanti cik itam jadi sedey....

:please::tsk:::(::(
sedihsedih

wink wink wink

tq korang semua sebab sudi sudikan diri menginap sebentar kat page cik itam ni....

kat sesapa yang baru 1st tyme datang 2 cik itam wish salam kenal..

n selamat datang kat blog y xseberapa ni...

:hi::hi::hi::hi::hi::hi:

tatata

okies..

xnak tulis dah...

tet!!

:wave::wave::wave:

2 comments:

ribena.illina said...

aari niiii bena lawat cik hitam manis . tinggal komen . jari pemalas nk tekan chatbox! hahaha

heee~

Cik Itam said...

terima kasih tolong isikan kat sini cik bena..

kalu x mesti "0" je..