Thursday, October 28, 2010

ehem2.. siap akhirnyerrrr..

salam uoollsss.
gumbira nya hati cik itam ini hari...
hehehe
da siap pun kije y wat cik itam BZ :anoto::anoto:2-3 ari ni..
ni kat bwah ni la kije y cik itam kne wat..

letih otak :tsk::ayokona:kne pk coding nk wat semua ni..
tp akhirnyer siap jugak..
layanzzzzzz...


ni lah project @ kije cik itam minggu ni...
dah siap pun.. report pun dah siap..
tepuktanganwaaaaaa...:astig:
senang nya dalam hati suda siap hidro..:scream:
tp masih ad satu project yang kne submit
next week..
esment pun da siap jugak..sengihnampakgigi tunggu nak anta jer...
hoye hoye....
pas 2 kne siapkan kepala otak :antok:ni nak masuk examnerd
tepu lah nt kepala ni...:antok:.

okiesssssss
chow cincau duluuuu...
salam

:wave::wave::wave::wave:

4 comments:

iqbalsyarie said...

wahhh.. tahniah. at least susah payah anda sudah mendatangkan hasil yg sgt mantap ! :)

Mari menjadi manusia

Latest Post : Kita Tidak Hipokrit!

Cik Itam said...

tq mr iqbal...
baru c'upkan project design lak ni..

Izzuddin Fauzi said...

Hoho,... Cun... Ak suke... Wat database... ++VB Programming...

Cik Itam said...

tp saya x suke..
pening kepala...
hehehee