Monday, October 25, 2010

identiti blogger yang hilang 2 dah jumpe... .

salam uolls...
:hi::hi:
hari ni cik itam mungkin akan bercerita serba sedikit tentang cik itam kot..

ok lah cik itam cerita je lah serba sedikit yer:blush:...

cik itam taip entry ni khas tuk cik DUDU tau.peace..

sebab die yang tag cik itam tuk entry die klik sini

edit 1/11/2010 _ di tag lagi oleh hatiku hati getah

kat sini nak cakap sikit.banyakckp.

  • - nama cik itam ialah senyumkenyitR.O.S.M.A.N.I.R.A:blush::woooh:
  • - cik itam ni student lagi..nerd(dalam ati: bile lah nak abes blaja:ayokona:..kepala otak da tepu:tsk:)
  • - cik itam daripada family yang besar (1 ayah + 1 mak + 14 adik bradik + 1 abg ipar+ 5 kakak ipar + 19 anak buah + 1 dalam perut kak ngah ) jeng3x..... :lamagawa:kire sndiri.
  • - :astig:16 tahun lepas cik itam skool kat SKWT ~~ senyumkenyit6 tahun kemudian cik itam skool kat SMKBS pas abes f5 cik itam masuk POLISAS + 3 tahun dan sekarang cik itam blajarnerd lagi kat UMP ~~~ angkatkening4 tahun and akan abes tahun 2012 nt... ( tp x cerdik2.. blaja bertahun2, bertingkat2...:hilo:) ish3x...takbole
  • - oppsss ...~!! lupe la plak nak ckap cik itam ni dari mane kn.... hehehehe.. cik itam ni anak jati terengganu~~ na na na na na~~GANU KITERRRR....
  • -lagi mahu cakap sal... pe yerrr~~~hahhhh!!! ehem2x cik itam ni single.. hehehehe...
  • -cik itam ni berkacamatanerd tp bukan dak group kacamata 2...( terpaksa pakai sebab kesilapan masa lalu::(( terjatuh n tumpahkan sumthing pas 2 masuk dalam mate:ayokona:) + keturunan maybe )
  • -cik itam ni berkemungkinan seorang yang suke masak jugak kot.jelir..:lamagawa::wala:
  • -cik itam xsuke sgt makn daging+bunga kobis+bnyak lah jugak)**bukan memilih tapi xleh masuk tekak...:ayokona:
  • -sukesengihnampakgigi buah pelam:ahaha: (*masak ranum or mude )
  • -suke :okay:minum minuman yang panas2 minumtyme malam2:sleep:...( * besh nyer kalu dapat air nescf packet.. ni)
  • -lagi~rindu~~ suke tdo :sleep:ngan bnyak bntal.. tp tdo xde bantal kat kepala pun.. juz tuk peluk je bntal 2 semua..sengihnampakgigi
  • -suke mandi hujan.. :okay:peace(*** sape lagi yang suke mandi ujan kat sini)
  • -suke wat kerabu mangga lapar+ sambal manggalapar + mangga tumbuk ngan ikan masin n cilipadi.lapar..
  • -suke edit2 gambar jugak.senyum. maybe da leh jadi hobi kot..:woooh:
  • -cik itam ni kulit xcerahjelir.. name pun cik itam kan.gelakguling.
  • - org sekeliling cik itam panggil cik itam peace... yoh@eira@mira@ros@sunbaenim( senior in korea )pun ad...:blush:
  • - da ad lesen kete tp lesen moto xsempat nak abeskan..sengihnampakgigi ( jdi hahxbrani sgt nak bawak moto pas tgk accident depan mata tyme f4):waaah:
  • -suke warna light2 je.. y terang2 cam kuningtakbole+orentakbole+hijau pucuk 2 takbolekureng la..
  • -hahbukan penggemar coklat.:devilishgrin:. (** pelik x pmpuansenyumkenyit xsuke coklat )
  • -suke :okay:pantai... xsuke :scream:air laut .. tapi suke:inlove: pantai...
  • -suke senyumkenyit:okay:riba+dukungpeluk+tidurkan+mandikan+cium ciumbaby..( sebab bau baby :puppyeyes:wangi +besh walaupun xmandi)
  • -suke :okay:dgr lagu menarijuge.. xkesah lagu pe.. tp jgn kasi lagu y kne pusing2 kepala n jerit2...
  • -suke lukis2 juge.. tp bakat :hilo:kurangggggg.....
  • -berblogging tuk cri kwan :hi::woooh:n suke2.:ahaha::blush:..


xtau lah ni cukup @ x...:ha?:

siulkalau xcukup pun wat2 cukup je la semua..peace

da tau kan cket2 sal cik itam.ihikhiksenyumkenyit.

so~~ pe lagi follow :bringiton:lah kat sini.. hehehehe:devilishgrin:

kalu wat entry ni dieorg suh tag ramai2... tapi kat sini cik itam nak suh semua yang masuk sini

wat entry sal ni.. :please:boleh tak??!!! jerit kuat sikit:scream:.:scream:..!! boleh x ni???



Okiessss semua... tata

salam semua...:wave:
:wave::wave::wave::wave:

2 comments:

hiro said...

ehhee...ilang2..


salam kenal.

Cik Itam said...

pe y ilang hiro???