Wednesday, October 20, 2010

jangan x baca


:hi::hi::hi:

salam uoolss..

hai pe khabar semua..

hari ni cik itam nak wat post sal award yang cik itam dapat ni

award ni cik itam dapat daripada orang yang kat bawah ni..




tq peace yer kat balqis n kak lydia miza coz kasi award ni kat cik itam:woooh:



so skunk ni cik itam kene jawab :antok: 2 set soklan la ni..

satu set dari akak lydia and satu lai dari balqis

nerdala... tapi no hal lah.. :okay:

soklan senang je kanmenari.. bukan cam test semalam kn..'nangih

jeng jeng jeng

celebrate

soklan yang perlu di jawab oleh cik itam berbentuk begini..


1:kenapa suka~~ -ceriteracinta balqis &-hidup itu indah miza

( edit : 1/11/2010-d'tag lagi oleh dudu)

okies.. cik itam suke jenguk2 sane, bace2 kat sne n leepak2 sane coz 2'2 blog ni sweet sesgt..

2'2 b'latar belakangkan bunga pink..

btol x? n dua2 empunyer blog ni somel2 ...

2: reaksi lepas dapat award ni..

cam ne yer pas dapat tahu yang cik itam dapat award yer... mestilah hepy semacam je kan..

sape yang tak hepy kan.. tp hepi nyer 2 xlah smpai senyum sampai ke telinga n tenganga mulut

luas2..tapi terasa diri n blog ini begitu b'harga (*kecantikan itu hak milik setiap insan)...

hehehehe...

3: kat sini di suruh atau diminta sesiapa yang menerima award ini mengetag rakan rakan

blogger yang lain..

garupalexpe kan kalau xnak tag url atau nama kat sini kan:ha?::ha?::ha?:... sebab cik itam nk inform

kat dieorg gune SB @ chatBox je.:puppyeyes::puppyeyes:... anda anda semua tunggu la yer nt kalu ad

cik itam jerit kat SB :scream:@ chatBox masing masing yer...*check chatBox masing2..

dan juga kepada semua follower cik itam sila sila lah amik award ni.. jangan segan segan:blush:

lak yer...


dah la erk..senyumkenyit

okiesss...

tatataaaaaaaaaaa
:wave::wave::wave:

5 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Wahh memang blogger harapan bangsa ni..siap dapat award sama serentak dr pink blog..hehehe.

Cik Itam said...

hehehe.. tq ye akak kasi award ni kat sya..

Balqis said...

haah..dua2 kaler pink..ngam gitu..hehe~~

Cik Itam said...

ngam g2... hahaha...
n 2'2 somel..

Dudu said...

hehe..ok Cik itam..
=)