Tuesday, October 19, 2010

Moga cepat sehat KAK LONG


salam semua..

:hi::hi::hi:

hari ni memang hari yang sukartension tuk cik itam

sebab nya::: kul 8.30 mlm td ad test statistik:ayokona:

kul 5.oopetang siang td akak cik itam col kasitau..

kak Long cik itam masuk hospital :waaah:coz Tumpah darah pas bersalin.:takot::takot:..
ni gambar family kak long cik itam tyme rayer bru2 ni

cerita die cam ni:: 2 hari lepas ( 16/10/2010)

cik itam dapat anak buah baru.."perempuanwomen"

nama pun xde lagi ni

mase cik itam col callmeptg pas die bersalin 2 ok je die cakap ngan cik itam

die cakap anak die yang ni putih..:woooh::woooh:. n macam2 lah..

aleh2 petang td ( 18/10/2010 ) akak cik itam kat kampung cakap kak long kene masuk

emergency room coz sakit perut and tumpah darah:takot::takot:

(mak + 2 orang abang + akak + adik) cik itam dah OTW g perak(sri manjung)

kat tempat kak long cik itam dari terengganu...

and 2 orang abang cik itam yang duk KL pun dah g sane petang td..

(*** adik beradik ramai @ kuarga besar okies)

ni pun gambar rayer 2010 bru ni.. gambar ni baru separuh dari family ni..

adoi... risau giler..

***************************************

pas abes test 2, tgk2 ad miss col dari akak ipar kat phone cik itam..

(*dalam ati dah pk macam2 dah ni)

mase lect cakap2 kat depan n xkasi kuar dari dewan lagi 2..

cepat2 cik itam kuar and col balik..

doadoaALHAMDULILLAH lah.. insyaALLAH semua selamat kot..

sebab skunk ni kak long cik itam pun dah leh masuk wad biasa..

n

baby pun juz demam kuning je ..

doadoadoa arap2 semua ok, kak long n baby gurl cepat2 sehat n boleh kuar wad ..


++++++++++++++++


tapi mase jawab test td mmg xleh pikir pape pun sal test 2:hilo::hilo:...

(*:tsk:mmg xleh jawab test td:sigh::wala:) ngah jawab test ::(::(

malam sok ad test lagik...

wish me luck k..

edit: 21/10/2010

name: fatin nur fazrina binti mohd harizi




:wave::wave::wave:

7 comments:

Cik Itam said...

pray to ALLAH SWT.. semoga K.long n baby gurl cepat sehat yer.. nt leh balik umah tok cepat cket

lan_ax said...

tu sume ujian Tuhan tu.. jgn abaikan pelajaran.. pakse diri tu fokus..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

Cik Itam said...

ye.. insyaALLAH..

zazaw said...

doa banyakbanyak cik itam

oh ya . statistik tu 'senang; kan ??
HAHA

Cik Itam said...

ntah lh.. da tyme 2 xleh nk pk pape pn.. ayat pun cm terabur je jd nyer...

nk wat cm ne lg..

tp td adik ckp k.long da ok cket

chilled...!! said...

comelnye baby tu..=)

Cik Itam said...

tengs.. ni anak buah yang ke 19... n anak buah perempuan y ke-5