Saturday, October 30, 2010

Nak paksa semua bACA..

peringatan pada kaum hawa. mesti baca:sobrakana::sobrakana:
( saper nak share silakan)
Amaran pd Kaum Hawa
women
Amaran pada Kaum Wanita dan kepada sumer kaum perempuan yang memandu,
Kes ni betul2 menakutkan.

Kesah ini betul2 terjadi kat Penang
Ingat lagi tak dgn kes Ms Canny Ong yang dirogol dan dibunuh??

Kisah nya..
ada seorang perempuan ni berhenti dekat stesen gas "pay-at-the-pump" untuk isi minyak..
sebaik saja dia siap isi minyak tu dan nak beredar,
seorang pekerja kat situ buat pngumuman yang kad kredit
perempuan ni ada problem sikit..
pekerja tu suruh perempuan ni masuk ke dalam untuk bayar..
tapi perempuan ni confused la sebab transaksi
menunjukkan yang pembayaran kad kredit dia
diluluskan dan tak ada masalah apa2 pun..
so perempuan tu bagitau la pekerja tu dan dia pun bersedia nak beredar ke kereta dia balik..
tapi pekerja tu tetap bertegas dan suruh dia masuk dalam..
perempuan tu pun decided untuk masuk ke dalam...s
ebaik aje dia masuk kat dalam..dia mula marah kat pekerja tu..
lalu pekerja tu suruh dia bertenang dan bagitau hal sebenarnya.. .
nak tau apa?
sebenarnya masa perempuan tu dok isi minyak,
pekerja tu nampak ada laki menyelinap
kat belakang kereta perempuan tu dan pekerja tu dah pun telepon polis..
perempuan tu pun apalagi, takut la..
dia pun try intai dan dia nampak pintu kereta
dia terbuka dan lelaki tu keluar dari kereta dia..
Sekarang ni..ada laporan yg mengatakan yg sekang ni
ada gang yang amik body part orang pompuan..
salah satu cara diorang adalah dgn menyelinap masuk
kereta ornag perempuan masa perempuan tu
tengah pump gas atau beli barang kat kedai TGH2 MLAM!!
kemudian,dia orang akan potong kaki perempuan
tu untuk memudahkan diorang culik dan bunuh perempuan tu..
satu cara lagi pulak,dia orang akan masuk
kedalam kereta yg tak ada orang dan
tak berkunci kemudian culik perempuan tu dan bunuh dia orang.
Semalam pun ada Crime Investigation di
Astro menceritakan kes yg sama di Hong Kong .
Tapi perlakunya adalah pemandu teksi yang
mengambil penumpang perempuan selepas lepas tengan malam.
Memang ngeri.
Sila panjangkan email ini pada sesiapa yg anda kenali.
Bagi kaum perempuan elakkan keluar berseorangan diwaktu malam.

cik itam : :ayokona::takot::waaah:
copy-paste from FB
:wave::wave::wave:

18 comments:

tiefazatie said...

biar btol!scary gle okie!

ainbudakbaek said...

pergh, scary gile kot. naseb baekla ain ni mmg jenis penakut. nak kuar jalan sorang mmg x la. kuar malam pon xkan sesekali. huk3. neway, thanks for sharing darl~

Cik Itam said...

ifa: btol2 seram ni.. nt hati2 bile jalan sorang2

ain: sme2.. jage diri semua yer...

zuhanismohamed said...

seram gila kot..isk dunia tak aman sekarang..

zty said...

ayoook.takotnya ! naseb pekerja tu bijak ! huwarghh.simpang malaikat 44. seram !

iqbalsyarie said...

perempuan je ke? lelaki tak kena? Ya Allah, mohon dijauhkan drpd manusia-manusia yang dengki

Mari menjadi manusia

Latest Post : Kita Tidak Hipokrit!

Cik Itam said...

berhati2 lah semua yer.. tp target nyer perempuan kot ni...

/Dayah//Nurul/ said...

bahya, jaga2 dmna anda berada.
jgn kluar mlm

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ said...

takutnyeeeeeeeeeeee!

♥baby fiy♥ said...

perempuan mmg xboleh kluar mlm tnp muhrim. ;)

Dudu said...

takot la..
xnak kuar sorg2 dah pasnie..

Cik Itam said...

bahaya lah skunk ni kuar mlm sorang2...

Zaer!! said...

wah! takot2!huhu.;-)

Sasa Al-Sharif said...

wah gila, macam2 hal la skg ni. kena hati-hati. banyak cara lain boleh dilakukan. so sentiasa waspada

Cik Itam said...

btol 2..
b'waspada lah semua.. mata 2 bio tgk2 dlu sebelum msuk kete or ngah jalan2 mne thu kn.. ntah2 ad org duk folo or usha dri jauh ke..

dak eina said...

takotnya...nk share eh..

Cik Itam said...

ok.. amik jer

AngahSayang2314 said...

eee seramnyerrrr.. takut lak angah baca kisah nie.. bahaya..

jom tukar2 link 4llow uuu