Friday, October 22, 2010

xkan duk layan Fb je kot!

salam uoollls..

hai...

:hi::hi::hi:

ari ni cik itamsenyumkenyit nak ajak kenyit korang semua~~~

join site ni...

site ni adalah hasil kerja dak malaysia...:okay::okay:

so pe lagi ni tunggu- tunggu.. xkan duk layan Fb je kot...:argh::argh:

mai lah kite semua meriahkan lagi site ni JOM KAWAN




ni lah front page jom kawan...

kalau rase cam berdebar2 :takot::waaah:je and nak join klik kat gambar atas ni:lamagawa:

hehehehe

jom jom kita sokong sengihnampakgigi:okay:hasil tangan orang tempatan tepuktangantepuktangan plak...

cik itam dah sokong pun:woooh:senyumkenyit...

hehehehe...

cik itam dah join pun jom kawan ni:okay::ahaha::ahaha:...

peacepeacekalau rase2 nak join jom kawan

try lah add cik itam gak..



okies...
skunk ni mate dah ngantuk...

:yawn::yawn:+ :hilo::hilo: =:sleep::sleep:

malam ni nak mimpi jadi pahlawan :astig:

.. aiks:ha?:

... kalu pmpuan mesti jadi pahlawati:astig:
..

so the conclusion.. mau mimpi jadi pahlawati yang berjasa..

hahaha..

:ahaha::ahaha::ahaha:gelakguling

ngeks je :takot::ayokona:nk mimpi cm 2..

ok semua nite..

sweet dreamssssssssssssssssssss....

:sleep::sleep:

bia mimpi bnyak2..

salam



:wave::wave::wave:

9 comments:

cacing said...

wau! macam sama ngan FB je.... tapi kira boleh la... baik ada dari takde kan....

Cik Itam said...

mmg ad iras2 pun... tp kternyer dalam poses nk len dari fb cket da ni..

atie aizam said...

meh tengok video pasal fb kat blog akak..

si biskut said...

JOM kawan?macam Fb juga ker..alamak,fb pon aku dah deactive kan.

Cik Itam said...

biskut.. lebih kurang je.. tp ni mlysia punyer

azhar said...

benda baru nie mesti cuba...

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

=)

hye..welcome 2 my blog..
folowme....=p

http://owlkieranaa.blogspot.com/2010/10/im-d-red-warriors.html

Cik Itam said...

ahar: btol 2.. try je dulu.. cube sign up dlu

Cik Itam said...

cik ctiey: insyaALLAH cik itam akn singgah semua y dtg kt blog cik itam ni