Tuesday, January 4, 2011

aturan masa di sini (UMP)

:blush::woooh::inlove::blush::woooh:
:blush::woooh::inlove::blush::woooh:
salam semua

malam ni cik itam nak tunjuk kat korang semua gambr kat bawah ni

+
+
+
+
+
+

jadual je lah...
gile

klik la sikit kalu nk tgk besor2...


hehehe
ni jadual :siga:kelas cik itam tuk sem ni

banyak mase free la plak kn...'

mesti bnyk tdo:sleep: jeeee nt..

:siga:haishhhhhh!!!:siga:

suke 2 mmg lah suke klas cket

bila kelas sikit mmg la bnyak masa rehat

bila banyak masa rehat

perasaan malas untuk stadi itu akan menguasai diri

adoi 2x
:ayokona:


farin

ni plak banner yang cik itam tolong tepuktanganwat kan tuk farin

cam ne???

cantik x?:puppyeyes:

:sweaty:hehehehe`~~~~~~~~~~~~~~~

k chow dulu

wasalam

4 comments:

nelly said...

lawa nyaa ~

Cik Itam said...

hehehe.. tq..

xde kije, sje2 tolong wat kan

.::: Princess MOMOY :::. said...

uit...kalau time table momoy dulu ada juga dating time tau. heheh...
Saya Blogger TERENGGANU

Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

Cik Itam said...

hehehehe..
ni copy terus dri system U punyer jadual..



princess owang ganu ke?