Thursday, January 6, 2011

boring tahap cipan lemas

salam uoooollllsss...

boring giler sekarang ni..

gambar ihsan en-google

dah lah kelas selalu batal je..

dengan hujan lebat lagi kat luar..

adoi..


hidup cik itam sekarang ini bertemankan bantal, tilam, kacang n laptop je

boring lah..

nak g shopping sikit2 hujan..

nak g jejalan sikit2 hujan...

nak g kelas banyak2 selalu cancel

gambar ihsan en-google

so

sekarang ape yang patut di buatnyer pun nyer kan..

cer citer cer citer cer citer '


hua hua hua

satu lagi ni..

nak cari port untuk tengok AJL ahad ni pun

gambar ihsan en-google

xdapat lagi

adoi yai..

dah lah kat UMP ni semua web nak d block nyer..

dah la semalam meja jatuh tas kaki..

gambar ihsan en-google

meja beso ni lah yang jatuh tas kaki cik itam

sakit sangat

naseb cik itam baek sikit kot sebab xbengkak..


cobaaan semua ni..

chow

wasalam

8 comments:

iqbalsyarie said...

Oh.. AJL ahad ni ya? ok.. saya buat2 tanya je.. bukan saya nak tengok. haha..

Btw, kelas tak ada banyak? best la~!!

Cik Itam said...

ha'a ahad ni..
nk tgk macam mne gimik.. n betapa sikit nyer kain tuk dieorg buat bju..

mmg x bnyak klas pun.. duk lepak jer

.: iEyLa :. said...

huhu..same la kite..
penat g clas..tgk2 cancel..sabar jela..

Cik Itam said...

2 lah pasal.. klu xnk wat klas 2 cakp awal2 kn lagi bgus..

Novelgurl said...

mambang air mambang tanah..ish3 cobaan.

Cik Itam said...

hahaha...

cobaan~~~~

Anis izyan Abd Rahman said...

kelas ashik batal
pastuh nnt2 ujung2 sem kelas bnyak2 berganti
benci mcm tuh!!!
anis tak suke jugak~

Cik Itam said...

mmg pun.. nt akhir2 bru lah nk wat klas ari sb2 lh,mlm lah.. nk cover chapter y xsempat..

kn 3x