Friday, January 14, 2011

wayang 13/1/11 (khurafat=perjanjian syaitan)

salam uoolllsss

hai..
ni baru balik dri kuantan ni
baru je pas tgk citer ni
+
+
+
+
+

seram kay.. citer ni
mmg seram
tibe2 je leh muncul kn.. macam mane lah org2 lam panggung tu x mnjerit

bayangkan ngah bawak kete
tibe2 je leh muncul kat tepi kan
siap duk kat celah2 antara sit depan lagi 2
alah.. yang tmpat handbrake 2


hah!! inilah hasil nyer
jatuh lam gaung...

+++
++
+


pngajaran cite ni..
kalu ko suke pmpuan 2 .. xyah lah nak gune2 kan die..
cari lah org len @ try je ngayat dulu..


chow... lah
kalu nk tau lebih korang g tgk sndri erk
by by by

18 comments:

iqbalsyarie said...

macam-macam.... tetap tak menarik hati saya untuk layan :(

Are-Tot Harun said...

teringin gak nk tengok coz tgok iklan cm seram...sesekali support film msia...

aku_azreen said...

macam seram jer....best ke ar crita ni?

Cik Itam said...

mmg lah lebih seram dripd crite antu y sebelum2 ni.. mmg mnjadi lah kot cite ni..

iqbalhakimi said...

semua bg respon positif pasal cerita nie..nak kena tgk nie..hehe

Cik Itam said...

tgk2 jangan x tgk

laskar rainbow said...

tgk gambar dah seram..lau dalam wayang lg lahhhh

Cik Itam said...

mmg pun.. lam wayang.. mcm duk depan mate btol2 lah.. citer ni antu die 2 suke interprem depan2 kamera

RedVixen said...

ramai cakap bes. kna try nih...

geekz36 said...

bila la link download nak keluar ni. boleh sedut, =P

[Tutorial] Jadikan Widget Berada di Tengah

Cik Itam said...

try2 .. jgn x try..
btol ni.. xtipu..
citer ni seram len sikit dri crite sebelum2 ni...

Lady Shana Sweet said...

adui.. terkejut I tengok gmbar tu.. huhu dah la tngah2 malam nieh..

Cik Itam said...

hehehe..
gmbr je 2..
sori kejutkan awak

Wahida Nasution Thakhrim said...

tgk macam seram.. tapi member kata elemen terkejut aje yang banyak.. mamat macho duduk seblah dia pun terjerit.. he3

Cik Itam said...

ye lah bukan pmpuan je terjerit2 tgk cita ni.. laki2 macho,laki tough pun terjerit2 juge.. hehehehe

laskar rainbow said...

alahai antu nie suke enterprem depan kamera eak..eii..obses kamera gak la antu citer nie...hehe

Cik Itam said...

obses + giler glemer.. hehehr

iwan_dextrous said...

ok r cte nie..cme hero msih x menarik..ahhahah