Sunday, February 20, 2011

sireh junjung

assalam uoolls

pe habaq semua

sihat ka??

hehehe

saje je ni nak update blog, tp sebenarnyer xde idea pun

tup tup ter upload la gmbr2 ni semua
(kui kui kui...~~ terupload tipu je ni)


persoalan disebalik gmbr???
btol ke org kate kalu bawak hantaran sireh tyme org kawen jodoh tuk si pembawa sireh tu cepat..

setelah lamae belegar2 di minda..
terlepas juge di sini akhir nyer..

cik itam n akak cik itam siap berebut lagi xnak bawak sireh..
( eh~~! berebut xnk bawak ke berebut nk bawak sireh erk?? luper)


+

+

ad gaya x??
gaya pe yer???

huhuhu

jeng jeng jeng
ni gambar ari jumaat bru2 ni (18/01/2011)

berlatar belakangkn kedai big apple ecm kuantan



tyme nk amik gmbr ni, bru je member cik itam nk snap tp idung la gatal2 nak gatal plak tyme ni kn..

sape kat blakang cik itam 2 erk..

cik itam ad amik gmbr ngan messi..

tp gmbr 2 xmnjadi la plak..

mls da nk membebel panjang2..

nt uolls boring lak kn..

chow dlu yer

wasalam...

4 comments:

Wahida Nasution Thakhrim said...

entah la.. banyak kali juga bawakan sireh junjung tu, tapi jodoh masih belum sampai ler..

Cik Itam said...

cm 2 erk..
tp yng best bawak sireh ni,.
tyme nk g umah pngntin pmpuan 2.
dapat duk depan skli.. so bnyk la gmbr kat album kawen dieorg nt.. hi hi hi

Inspirasiku said...

Mnurut kata org tua2,klu ssorg tu nk cpt smpi jodohnya atau lbih tpat agi iaitu CEPAT KAWIN;
1.Gadis berknaan mestilh makan sirih junjung yg dihantar olih pihak lelaki
untk pihak permpuan
2.Gadis berknaan hendaklah amek sirih gatal2(Sebutan bagi org2 johor)yg diberi oleh pngatin prempuan kp pngatin lelaki sbgi tnda terima kunjungn, yg dibawa olih pngantin lelaki semasa mjlis persandingn dirumg pngtin permpuan.

Cik Itam said...

o cm 2 erk..
ni btol2 ke?

kne mkn...??

dolu2 penah try mkn ,cikit je lah... mse akak kawen.. sireh ni pedas lah.. hehehe.. gigit sikit je pas 2 buang