Wednesday, February 23, 2011

Yam & Anor Kawen

assalam uoolllssss

hai semua..

hehehe

hadoyyy!!

semua org da kawen..

bile la tyme cik itam lak yer,,

calon pun xde gedikz2 ckp sal kawen
hik hik hik

kat bawah ni gambar cik itam kat majlis kawen member clazmate kat POLISAS dulu

tahniah YAM n ANOR
( gmbr anor kat bawah)

dah kawen pun korang erk

dulu bukan men lagi xnk terime c anor ni kan yam..

hahaha

pape pun semoga korang bahgia sampai akhir hayat korang yer..

insyaALLAH amin~~~


yang lam gmbr ni semua member2 poli blake


dah lame xjumpe dieorg ni..

agak2 2 tahun kot..

lame 2~~~..

kan????



gambar ni xjelas sgt sebab noise die tinggi sgt

xtau lah nape..

mybe sbb amik dari fb kot


ni gambar dari dslr member cik itam yang ad gak lam gmbr 2 name die umi

hehehe

xsaba rasenyer nk dapat mende alah 2 (DSLR .. yam jgn salah faham k)jugak..

gambar lagi..


lagi gambar

===========================================

gambr ni xde kaitan ngan gmbr2 di atas yer

letak gambar ni sebab dieorg semua ni hensem semacam je

hahahaha


cik itam suke kat org yang pakai baju purple kat dalam gmbr atas ni

name die wooyoung @ jason(dream high)

sbb die ni klaka n somelll

huhuhu

2pm

da selesai..

chow..

wasalam

4 comments:

+akufobia+ said...

boo budak jambu.haha.

Cik Itam said...

2 lah i ckp dieorg ni somell..

bukan kacak..

+akufobia+ said...

tak punn.

Cik Itam said...

jeles r 2