Friday, March 11, 2011

11 march 2011

assalam uoolls

hai..

rindu cik itam x??
:woooh::woooh:
haruslah rindu kan??
:ayokona:
hahahaha
prasan je kan cik itam ni.
hik hik hik
hari ni jumaat 11/3/2011
jumaat
:puppyeyes:
cik itam adik bradik g kenduri kawen adik ipar abg cik itam
gambr kat bwah ni dah siap nak gerak da ni

mase ni juz tunggu mak je siap kot..
kami adik bradik mmg suke snap2 ni
hehehe:blush::devilishgrin:
kalau tak percaya tengok gambar2 kat bawah ni


:blush:lagi:woooh:


:woooh:shawl kelabu 2 akak cik itam:blush:


:woooh:lagi dan lagi:blush:

:blush:ni cik itam n adik bongsu cik itam:woooh:
:inlove:chu na nama nya.:sweaty:

:astig::anongnangyari::astig:
:astig::anongnangyari::astig:
hehehe
dalam kete pun sempat lagi..

time ni b'henti jap kat masjid kampung lerek,tepoh, terengganu
tunggu pengantin siap2 n make up2
:puppyeyes:
duk rehat2 citu
:puppyeyes:cik itam x prasan pun y kat dalam masjid 2 ada ceramah agama cikit:puppyeyes:
(sbb yang dgr nyer cikit je, pas 2 pmpuan2 yang da berumur~~xsmpai pun 10 org)
tibe2 ada ustaz bukak sliding n ajak kiteorg masuk dgr sekali
:puppyeyes:kiteorg pun masuk lah dengar 2 sekali.:puppyeyes:
ustaz 2 lembut je suare die, besh dapat dengar ceramah die hari ni
sementara cik itam kat situ dapat lah ilmu sedikit
:puppyeyes:ustaz cerita sal sembahyang, isteri y baik n ada lagi lah sikit2..:puppyeyes:
:woooh:ni bile da nak gerak ke umah pengantin:puppyeyes:

uitzzz... da smpai pun umah pengantin ..
majlis ni dieorg wat kecik2 je..
mmg kecik lah ...
sebab xramai pun yang datang..

hehehe
kat umah pengantin ni ada kembar tau..
gugurlz..
comey giler..

dieorg duk tido meniarap tas tilam dieorg.:puppyeyes:
geram sesgt nak picit2 je pipi dieorg..:puppyeyes:
hahaha
da la pakai skirt pink due2..:puppyeyes:
ishhhh!!
comey nyerrrr..:puppyeyes:
gerammm...:puppyeyes:

___________________________________
tyme balik majlis ni la abg cik tam col n cakap ada gempa n maybe tsunami:takot::galit: :takot:
alhamdulillah setakat ni xde lagi tsunami kat malaysia.:puppyeyes:
n amaran pun da di hentikan kn???

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
k lah setakat ni je lah.
chow dulu
nyte2..
:sleep:oyasumi minasan:sleep:~~~~~
wasalam..:sleep:

5 comments:

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

bgus2..dgr ceramah agama..hehehe

ingatkan kwen trus dapat hantaran 2baby comelll....hahhaha

Cik Itam @ ira said...

hahaha..
bgus gak 2.. dapat 2 terus..

skunk ni pun akak ipar ngah pegnent n doktor ckp kembar, tp akak ipar xnk scan..
13.3. ni due die.. x sabar rsenyer

sebelum ni da ad sepasang kembar laki2.. nt mintak2 pompuan..

KinosKoko said...

wuuuu..tomeiiinya bebi tu...picit sket..hehe

Yua said...

dah lama x p kenduri kawen.. huhu -.-''

! Encik Nakal ! said...

hohohoo~~ayu aihh depa~~