Friday, March 18, 2011

BZ>>>> Busy>>>>>>>SIBUK>>>>>>Ayudarme...

assalam uollls
http://www.smileycodes.info
sekarang ni  cik itam ngah busy cikit.. 

banyak kije yang mesti/harus/wajib cik itam wat

hadoyyy!!!

kat sape sape yang tag cik itam
expeciali:::

cik anis 
 princess delliza
cik anim

 tuk join contest/GA/jawab soklan ke pape je lah

nt bile hidup cik itam da kembalik tenang

cik itam akan wat semua sekaligus

hehehe

klu cik itam lambat wat 

jangan marah marah tau..


kalu xsempat wat pun jangan marah tau

sebab cik itam sayang awak 

sayanggggggg~~~~ tau..

korang semua tak thu kan cik itam sayang korang
ni nak habaq mai ni..

=====================================================

korang semua ni lah 

yang selalu datang sini and jenguk2 cik itam n wish2 kat cik itam n slalu support cik itam

kat sini...

=============================================================

TERIMA KASIH tau 

http://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.info

satu lagi terima kasih tuk EN. AFUAN SHAH
coz wat entry ni tuk cik itam bersebabkan besday cik itam 17/3 bru2 ni..
hehehe

mucho gracias amigo



http://www.smileycodes.info


busy week... 


http://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.info




=================================


by by erk... 


xda pa nak tulih da..


tu ja y kuar dari akal tunjang cik itam tengahari jumaat ni setelah umur cik itam 24 tahun 1 hari ??? jam...
xpe baru 24 kn... 
http://www.smileycodes.info http://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.info
mude lagi..


http://www.smileycodes.info http://www.smileycodes.info

6 comments:

cik Ladies said...

comel entry nieyh =p

Cik Itam @ ira said...

tengzz

aniswany said...

alooo sian dia busy eh,xpa2.lmbat2 wat tag tu pn xpa..xmrah eh.saaayangg lagi ada la...heee

kakyon said...

salam kenal..

afuan shah said...

adess cik ira..malu la kami...hahahah..trima kaseh jugakks!!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
cik ira memang macam ni selalu lambat..
he he he