Wednesday, March 9, 2011

jum balik kampung

assalam uoollsss

hai

selamat pagi

ohaiyo gohimazu

buenoz diaz

dekat sini cik itam nak cakap yang maybe cik itam

setat malam ni, cik itam xdapat bw kot kat blog adik2, abang2 and kawan2 yang comey ,encem

lagi baik hati tu semua..

sebab malam ni

cik itam nak balik kampung
:astig::astig::astig:
kat kampung bukan ad masa kot nak on9

kalu online tuk hupdate je kot

untuk bw, xde lah..

:please::please::please::please:
ni rumah..

tyme ni baru masuk umah baru ni

tengok 2 kawah ad di merata tempat

hahaha

xlah merata kan ad 2-3 je kot

ni baru pas siap wat kenduri naik umah@ kenduri doa selamat

:inlove:
ni mak tau.
cepat panggil mak skunk
:woooh:

:inlove:

ni ayah
:woooh:
tyme ni ayah duk tekun wat lemang..

hohoho

lemang kami lemang terbaik kat situ

cik tam suda rindu sama dieorg

MAK cik itam dah merajuk kot

sebab cik itam dah lama tak balik kampung


ni gambar ayah cik itam ngan pak sepupu( utz shukri ali)



lagi2 adik bongsu cik itam ni

duk msg ckp "rindu lah kat kak yoh"

kak yoh 2 refer kepada cik itam okay..

hehehehe

sape sape yang rase nak g bendang nak main hujan(kalu hujan la), nak mancing n macam2 lah

jum ikut cik itam balik kampung

jum..!
:puppyeyes::puppyeyes::puppyeyes:
nak?
:woooh:
k lah

takat ni je kot entry kali ni

by by

wasalam ye semua..


:please:pstttt:: nk bisik cikit ni...
tyme cik itam x bw ni .. jgn la segan2 dtg cini tau..
jgn lupe klik2 tabung cik itam jugak erk..

sayang korang'
:please::please:

10 comments:

HaNTwO said...

kampung kat ne???

Cik Itam @ ira said...

trengganu.. marang...

Adlan Solis said...

orang ganu haaaa..;p

cik bahulu oren said...

slmt bercuti di kampung :)

+akufobia+ said...

byee.

apik pehe said...

hehe..bestnyer dapat balik kampung

Cik Itam @ ira said...

adlan solis: yup anak jati ganu ni

Cik Itam @ ira said...

bahulu oren: tq

Cik Itam @ ira said...

aku fobia: bye

Cik Itam @ ira said...

apik pehe : hehehe...