Thursday, March 10, 2011

kacang botol

salam uollss

layan gambar dulu k..

nt cik itam citer

pe y berlaku
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
assalam uoollss
hai

okay

ni adik cik itam anak yang ke 12 haji din n puan munah

dah cukup xyah tahu lebih2..
nt nges dak ni marah kat sya.


hah tgk 2.. siap leh baca surat khabar lagi kucing cik itam tau

sekor duk tgk tv

sekor duk ngadap paper..

teror x??

hua hua hua


ish2..
yang ni bukan main lagi malu
nak amik gmbr je die pusing2 muke die
ntah pape lah messi ni.

nt kalu di tahu cik itam letak gmbr ni mesti marah ni
( name die messi sebab ada huruf M kat dahi die 2)kn3x????

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

sebenarnya nak citer sal sayur kacang botol kat bawah ni

pagi td mak cik itam suh g kutip buah ni kat belakang umah

ngah syok2 kutip ngan adik cik itam (gambar di atas)



baru je leh 1/2 bakul tibe tibe je muncul mende

kat lam gmbr bawah

cik itam x tau pe name die

tak ke menjerit cik itam

adoyy
terkejut beruk tyme 2..
sebab org dulu2 cakap kalu mende alah 2 naik tas kepala pas 2 kepala kite x de rambut a.k.a rambut xnak tumbuh tapi nak gugur je..
@jadi botak la gamak nyer..
psttt::: ad org tu cakap kat saya 2 semua tahyul semata2 sebab die da try n result die xgugur pun rmbut die.. makin lebat adalah....

uolls nampak tak??
yang warna coklat 2..
cikitam malas nak edit tambah anak panah kat gmbr 2..
kalu tak nampak 2.. try2 la cari yer..

dengan bersungguh2 kiteorg halau mende ni tau..
last2 die lari gak
2 hah lari nek tas pokok..
hua hua hua..
tau takut ngan kiteorg

last2 ni lah hasil kutipan kami pagi td
hahaha
lazat2
kalu wat ulam..

messi si pemalu..
hihi
2 lah citer nyer tuk hari ni..
chow dulu
wasalam..

7 comments:

Abang Stalker said...

tenang je wrn hijau kt kebun.. :)

aniswany said...

waa lama xmkn ulam nih ,susa nk dpat skang ^_^

mia.lia said...

comel gile kcing :D

diana said...

kacang botol tu goreng sedap..
makan mentah pun sedap..
buat ulam..

Piasara said...

"kacang botol atau akak panggey dia kacang kelisa..senang tumbuh,senang jaga dn sedap buat ulam....oh mnatang tu..hr tu akak ada buat entri pasal ni gak..taktau apa nama dia.."

HaNTwO said...

hahahah mengkarung pun takut ke??? pokcik pun takut gak :P

~~su manje~~~ said...

salam ziarah dari sumanje