Tuesday, March 8, 2011

tolong!!

assalam

hai uools.
tolong tengok betol2

ni semua kerja orang yang sewel+giler+ semua lah











klik pada gambar untuk tumbesaran yang sehat


tolong la saudara2 seislamku

sile lah klik report tuk page ini kat facebook

dah lama da mereka duk wat mende alah semua ni

tolong lah klik report yer

**** cik itam mengucap panjang baca page ni..



13 comments:

!nn RiZzNy said...

tak beradab langsung lar sape yg buat ni..

Cik Itam @ ira said...

wallahualam

cacing said...

dorang ni gila glamor... mati nnti tanah tak terima la ni... caya lah...

ichsan afriadi said...

astagfirullah :(

Abang Stalker said...

kita bako je wall dia.menyakitkn hati je bc.

Cik Itam @ ira said...

bako je

Abang Stalker said...

Hantu kak limah..sabo je la..bdk2 tu sume nti dpt pembalasan.psl tu la negara diorg mcm2 bencana.

Cik Itam @ ira said...

urm.. btol 2..

Wahida Nasution Thakhrim said...

bangga bila dikatakan sebagai negara yang punya penganut Islam terbesar didunia, tapi ini ke yang sepatutnya ditonjolkan??

Misz-sakura said...

Teroknyaa, sape la yang create page tu..huhu

coffeepinkee said...

depe ni dah tade kje agknye.
trok betol -.-

nurul fasihah said...

saya post link blog akak jat fb saya tntg fb yg hina nabi muhammad s.a.w

apik pehe said...

tu kerja org yg x bertamadun tu..x knal erti hidop lg dah..haishhh