Monday, April 25, 2011

award~~ 3 dalam 1

assalam uollls
hai hai hai
heheheh

dapat award la...
waaa.. da lame xdapat award ni..
tuk dapat award ni kne wat kije sikit..
tgk kat bawah tu..

(1)


1. Post linking back to the person that gave you the award


kamsahamnida ichi shi...


2. Share 7 random things about yourself

gila shawl&gila handbag&gila kasut 
( gila tgk je)
pelupa
http://www.smileycodes.info
itam manis 
pakai cermin mata
suke berkawan
tak suka orang pemarah & xpandai jage hati orang
kalu g kedai suka order tea ais kaw punyer!!!
suke ketawa ~~ hehehe
http://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.info

3.Award  recently discovered blogs

sape nak die kne tag sila angkat tangan cam 
sayerr~~!!!!
sape nak sile2 jawab...
cik itam nak tag semua followers cik itam jugak...
http://www.smileycodes.info
4.Drop them a note and tell about it
korang2 semua sila amik tahu yer cik itam nak cakp kat korang ni.. yang korang2 kne tag tau...
anda di pilih berdasarkan kesudian anda memfolo blog 
cincai cik itam ni.. hehehe
sile2 amik yerr
P/S: ni entry minggu lepas .. 


http://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.info

(2)

dapat award lagi
kali ni award tuk follower bertuah lak..
bertuah sal cik itam follower ke-50 blog cik Hafizah.A


tgk 2 hah! cik itam siap print screen lagi tuuuuuu....
hihihi
thanks alot HAFIZAH.A
http://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.info







ada lagi satu award daripada ichi-shi.
ichi cakap award ni dia kasi kat blog yang dia suka kot..
http://www.smileycodes.info

ichi shi:"Thanks korang coz blog korang MENARIK minat aku. So, sbgai tanda terima kasih, aku nk bg korang AWARD! Thanks bebanyak!"

so pe lagi da dapat award kan.. 
cik itam tempek la semua kat sini..
nak wat entry yang simple2 je hari ni
coz ngah bz studi ..

(3)



thanks uooolsss..
coz sudi datang singgah  and baca2 blog cikai 
"cik yang itam manis lagi menawan kalbu ni" tahyul semata mata
http://www.smileycodes.info
hahahaha
http://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.info
masuk bakul angkat sendiri


ok lah guys.. nak mandi n nak g ke UNIT LI nyer tempat jap.
nak setelkan sal LI lak ni..
dah la kene isi online pas 2 kene anta yang hard copy gak..
padahal borang sama je ngan yang online 2
ntah pape
tapi pape pun saya sayang U  saya
dan
saya sayang awak,tapi saya tak xde beran nak kasitau..
http://www.smileycodes.info
hehehe
http://www.smileycodes.info

http://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.info

10 comments:

afuan shah said...

bnyak nya award!!woo...cik itam dah ramai follower...

Cik Itam @ ira said...

hehehe...

MiZi said...

sakannya award dia..


Sekian Lama Akhirnya Menulis : Senyum

Mohd Ridhuan said...

wah,,,,
banyaknya dapart award...
uhhuuhuuh

apik pehe said...

hahaha..panjangnyer post dia kali ni

Izzuddin Fauzi said...

Sungguh bertuah kamoo :D
myetech9[dot]com @ Enchik Nine

siti aida said...

wahhh...bestnye dpt award... :)

Aida Omar said...

byknye award die.. =)

Mizz Dolly said...

Nak jugak award tuh! :(

Cik ira said...

thanks semua.. hihihi...
sape2 nk award no 1 amik lh .. erk..
tapi y no 2 n 3 tuk xdapet nak nolong eh.. sebab 2 special award.. hik hik hik... cik ira je y dapat...