Friday, April 15, 2011

followers 999 and 1000~~~perasmian FB fan page blog si itam manis..

assalam uoollsss..
hihihihi
da dapat da pemilik no-no yang cik itam cari smlm...
999 and 1000
tuuuu...~~~ hah!
followers blog si itam manis yang 999
jeng jeng jeng


""A TANGLED TALE OF FAIRYTALE""

hehehe.. cik yana ni blogger yang femes tau.. dalam satu hari leh dapat 70 followers tau..
dan 
satu lagi kebetulannya cik yana ni pun student UMP jugak.. setempat je upernyer ngan cik itam..
( tapi course kami lain2 lah..)
hahahaha
inilah orang panggil suratan dan kebetulan
**merapu lak cik itam ni kan..

mau terjah n usha2 cik yana yang comel lagi hot ni
uoollss leh klik gambar kat bawah ni tau.. 
cik itam da link kan terus ke blog CIK YANA

sila2



hahaha
skunk ni tuk no yang paling cik itam tunggu2..
jeng jeng jeng

followers cik itam yang ke-1000
hua hua hua
tercapai gak erk,nak dapat followers 1000 orang sebelum abes sem ni
hehehe
***dah2 nanti xleh bhnti lak cik itam merepek ni..

okay ~ terus ke point entry ni..
followers blog si itam manis ni yang ke-1000
ialah EN AFIFI

""MUSIC IS PART OF MY LIFE"

sesape reader yang berasa mahu mengterjah ke blog en afifi ni 
sile2 klik gambar kat bawah ni tau..
cik itam mmg dah link ke blog afifi..




hehehe
tengz yer uoollllss yang sudi memfollowkan diri ke blog cik itam ni..

sempena da dapat 1000 followers ni

cik itam nak rasmikan fan page fb tuk blog cik itam yang teramat cincai2 je ni

FB fan pages blog si itam manis

ad kat tepi tu.. 
cik itam xreti nk wat sebenarnyer 2.. 
trial and error je..
plak 2 kat kolej ni dieorg block FB..
so cik itam xleh nak tgk cm ne button like 2 bertempek kat blog ni..
kalau uolls xcyer tgk 2 hah~!

cayer kan ????


kalu uollsss suke
 sile lah klik like yer..
hik hik hik
**malu aih cik itam suh org like2 ni..
(sambil tutup muke)

2 je kot yang cik itam nak cakap..
yang selebih nyer 2 
nt2 lah plak erk.. tuk entry pas2 ni lak..

by by by
uoolllss

wasalam~~~~

P/s:::: tuk cik yana n en afifi sabar erk... 
nt cik itam kasi adiah...
wink2

31 comments:

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

sudah ramai followers erk....bgus2x...tahniah~




Layari juga update terbaru
Cuti - Cuti Malaysia di Bandar Kuching, Sarawak

Far8 budak baik said...

hahaha..ingt ak tadi yg ke 999..
ciss..tahniah tahniahh..go hitam go =p

Cik Itam @ ira said...

boy PJ: hik hik hik... terima kasih..~~

Cik Itam @ ira said...

hihihi... xkuar pun gmbr kmu y ke 999..
terima kasih far8...

FaTin.FiRDaUs said...

tahniah.. ramainye followers dia... :)

Cik Itam @ ira said...

fatin: hik hik hik...
terima kasih..

Wahida Nasution Thakhrim said...

tahniah!! teruskan menulis yea.. (^^)

Cik Itam @ ira said...

terima kasih wahida.. menulis ni xpandai sgt.. 2 sebab ayat berterabur 2.. kalu bab melukis ira suke.. hik hik hik

aniswany said...

congratz ira =)

jeles ira dah 1000..anis bru 200 je..uwwaa nk nanges la cmnih T__T

Cik Itam @ ira said...

tengz anis.. hehehe
jgn sedih2 tau.. nanti anis mesti dapat gak...

apik pehe said...

hahaha..tahniah ira weh...

Cik Itam @ ira said...

huhuhu.. same2 apik

Nora Karim said...

congratulation!! dah 1000 follower... hehehe

Cik Itam @ ira said...

nora karim:tengz akak.. hehehehe

アヌム ちゃん~~ said...

hyee..singgah sini too^^

Cik Itam @ ira said...

hye::: tengz sudi singgah sini

afuan shah said...

tahniah cik itam!! power2!!
cik afuan shah sket ja...hahahah

Cik Itam @ ira said...

tima kaseh~~~
ooo .. cik afuan upernyer.. dri dulu terty2 ni..
xpe2 lme bnyk la jugak 2..

afifiabdulri said...

thankz Cik Itam.. dah dpt pon adiah tu~~ huhu...

apik pehe said...

aikkk..fb kena block?

Cik Itam @ ira said...

afifi: sme2

Cik Itam @ ira said...

apik: ye la.. kt KK4 ni kne block.. klu nk gune kne wat https

PendekarPetai said...

perghhh seribu... blanje aku mkn jom... hahahha

Cik Itam @ ira said...

hahahaha.. pendekar petai lah yang blnjer saya

Ayie said...

wah.. dah beriban-riban.. mantop bebeno.. awok pun nak jadi gini gok.. HAHAHAHA

apik pehe said...

haha..cian dia duk kk4 mmg camtu..bayar jer lebih untuk internet..

Opah Kentang said...

hihih..tahniah oke dapat cecah 4 angka.. :)

Wanzi said...

wah dalam senyap2 dah cukup 1000 folower dah... tahniah ira... semoga selepas akan bertambah maju dalam dunia bloger....

Mohd Ridhuan said...

tahniah r...
uhhuhuuhhu

Meera said...

Lepas ni 2k follower, bagi topup plak tau.. hehe

Cik Itam @ ira said...

pas dapt 2k.. kne wat GA tak pun bloglist la plak.. ye x? nt kalu ira wat mne2 1 join tau..