Tuesday, April 19, 2011

Impian Kasih

assalam uoollss
hai hai hai
ermmmm~~~!!
bangun je pagi td kan...


"Wanita hiasan dunia
Seindah hiasan adalah wanita solehah
Yang akan membahagiakan
Syurga di dalam rumah tangga"

ayat ni slalu je cik itam nyanyi2..
padahal seingt cik itam, xde dgr pun lagu ni semalm or sebelum2 ni..


tapi best kan lirik lagu ni
penuh makna and rase cam best je .. 
ntah la~~~ cm ne nak cakap erk?
hihihi

kat bawah ni cik itam titip kan sekali ngan lagu impian kasih from in-team
suke suke suke sangat!!!
nomu nomu nomu chuuuaaaaayyyooooo~~~~!!!!

Impian Kasih
Album : Impian Kasih
Munsyid : In-Team
http://liriknasyid.com

Kasih dengarlah hatiku berbicara
Kasih izinkan diriku bertanya
Bisakah cinta bersemi
Mengundang restu Ilahi
Adakah bahagia yang diimpi
Menjadi satu realiti

Kasih kusedari kekurangan ini
Kasih kuinsafi kelemahan diri
Kuingin sunting dirimu
Menjadi permaisuri hatiku
Sebagai isteri yang berbudi
Kebanggaan para suami
Wanita hiasan dunia
Seindah hiasan adalah wanita solehah
Yang akan membahagiakan
Syurga di dalam rumah tangga

Hanya itu yang kuinginkan
Dari insan yang amat kusayang
Damaikanlah resah hatiku
Aku rindu kasih dan sayangmu
Terimalah seadanya
Akulah hiasan pelamin hidupmu
Andainya tiada jodoh
Untuk ke singgahsana
Kupasrahkan segalanya
Kerna takdir yang akan menentukan
Impian kasih


wasalam uoolssss
tengzz sudi datang page cik itam
wink2

10 comments:

aniswany said...

anis pun suka dgr lagu ni gak.suweet sgt kan..tambah2 kalo ada laki masa depan nyanyi kt kita..hikhik gatai tau =p

Cik Itam @ ira said...

kan3... besh kan kalu laki masa depan yang nynyikan tuk kite...
sambil main gitar~~~~

waaaaa~~~~

sukenyerrrrrr

kimie von archibald vanderbilt said...

hi,,saya dh follow awk..jgn lupa follow saya..
kimievonvanderbilt.blogspot.com..
tq

AIMAN said...

sedap lagu.. =)

LindaRahim said...

lagu ni utk saya ke? maseh...hihi...

Cik Itam @ ira said...

lagu ni tuk semua wanita~~~
same2

apik pehe said...

hehe..minat gak lagu ni

deDetz said...

wah wah kak..hehe..teringat someone ke tu..hehe

neway, kaka jaga diri baik2 ya =D
stay cute~

Cik Itam @ ira said...

dedetz: hihihi
wink2

zacky ~786~ said...

so sweet :)