Wednesday, April 13, 2011

Minggu Orientasi UBM | Mari Berkenalan.

letakkan banner UBM dalam entry anda. ( selesai)

nak daftar klik banner tau~~~

nama anda dan nama blog anda.( selesai)

nama saya Rosmanira tapi kat sini boleh panggil cik itam @ cik ira
yang mana satu jadi pilihan lah..
hik hik hik
tempat ni di beri nama  :::.SI ITAM MANIS.::: oleh tuan blog ni..(kawasan jajahan cik itam)

sejak bila mula berblog.( selesai)


start blogging pada tahun 2009 pada hari ke 9 di bulan september  (09/09/09)
somel tak tarikh tu
kalu tak cayer try klik sini -09/09/09

apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini.( selesai)
waaaa... sughoiiii~~!!!!
bole di katekan blogger2 ibarat cendawan tumbuh selepas hujan
(btol ke tak pepatah cik itam ntah)
dunia blog darsawarsa kini memang power la..
anak2 kecik  sampai ke yang tua2  veteran2 pun boleh di kata kan dah ada blog masing2 sekarang ni
ini lah teknologi namanya .. yer dop????

pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini.( selesai)

IPTM ni haruslah bagus kan..
boleh tambah2 rakan blogger lagi..
kan kawan2..
nak kawan ngan cik itam kn??
~~~~~ nak kawan x?? 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dah selesai jawab soalan untuk daftar ke IPTM ni
mari la mari, mari berdaftar..
cepat la uoollsss~~~
esok da nak tutup dah ni..
jangan lambat tau....
cik itam ajak semua readers yang sudi datang blog cik itam ni berdaftar sekali ngan cik itam tau
jom jom jom

p/s: admin UBM bila boleh tuntut matrix card/ ID card ni
ni gambar tuk ID card erk..
hik hik hik

18 comments:

nescafe_ais said...

Owh...da ada unversiti maya,,best2,,hehehe

Malaysiakini Kena Hacked??

missSenget said...

cntik gambor utk matrik card tu... hihihi..

hitammanis said...

kak nk daftar jugak, nampaknya kak masuk list student paling dewasa....hehehe

Wan Azril Syazrin said...

haha...ada universiti blogger??cool~~

Abang Stalker said...

cool babe~ nk dftr jgk la. ;)

ASaDa RyutaRo said...

dah ada universiti lak blogger skrg. hahaha..

nak usha jugak pas ni :P

shezwan said...

wow!! sugoi ne..! dah ada universiti maya lak.. hhe :)

dja_amiensukhri said...

UBM?? saya xlulus SPM leyh join ker?? hehe.. (=

Cik Itam @ ira said...

jum2.. xkesah ler.. jnji msuk U

cik payung umbrella said...

nnt kite gi kelas same2 ye..bawak bekal tau! cikpayung nak tumpang makan.heehe

cik payung umbrella said...

nnt kite gi kelas same2 ye..bawak bekal tau! cikpayung nak tumpang makan.heehe

apik pehe said...

haha..boleh pakai ker gamabr tu?

Cik Itam @ ira said...

boleh2 cik payung.. kite wat bekal bnyk nt erk..

RUZZEZANIE said...

hehehe...chumilnyer....

Innanie | Ariffin said...

jalan sini! UBM student tlg sy sesat. UBM BSAR!

Cik Itam @ ira said...

waaa.. da dapat ramai kawan.. ye ye ye.. nt leh g kls sesama erk...

UBM said...

Prof dari UBM datang check assignment..hehe
Thanx sebab join dan bagi sokongan ke atas UBM :)

p/s : gambar akan dipertimbangkan..hehe..

Cik Itam @ ira said...

waaa teruja nyer prof datang lawat mlm ni...

hehehe
same2..