Sunday, July 3, 2011

tomey tomey tomey :)

salam uolls..
hyep::::::
lame x isi ape2 crite kat sini kan.

hehe
http://www.smileycodes.info
xde mood lah nak karang ayat...
ntah ilang kemana mood berblogging cm dulu..
:(
http://www.smileycodes.info



gambar2 di atas tiada kaitan ngan en3 ni yer..
hehe
______________________________________________________________________________
+
+
+
+
ni bru btol ..
nk citer sal 
sugar glider
comeylah mende ni~~
nak bela satu..
sape hado????
http://www.smileycodes.info

ni kes tgk majalah 3 semalam lah ni
comey je ..
manja giler..
hohoho
agak2 bape cost nak bela mende ni erk??
waaaa
tomey nyer!!!~~~
http://www.smileycodes.info

ni url cik zafirah yang masuk majalah 3 semalam 2...
jom tgk glittle, ginger,garlic,glukos n jazmin kat blog ni..

tata uolls...
wink2
wasalam

15 comments:

dak eina said...

kte pon minat gak nk bela SG nie.. tgk kt fb dia, dia ckp dlm rm250-275 sekor.. bajet rm400-500 sekor tuk semua sekali..

Abang Stalker said...

alahai..comelnya.klu ckur bulu dia mst lg comel kn. :)

Cik ira said...

dak eina: oooo... tp 2 tuk mule2 beli kan.. kalu bulana plak?? ..sbb kne makan vitamin lah.. kne jage btol2 nnt kne selesema ,obes n macam2 lak..

Cik ira said...

stalker: aikk.. ingt senang2 je ke nak cukur bulu die.. ish3.. xpatut2

kyoshi_sousuke said...

comel nyaaa~hehe

Cik ira said...

mmg comey.. mcm tuan blog ni.. hahaha

ASaDa RyutaRo said...

bulat giler mata binatang ni.. kecik je. macam hamster jugak. ke boleh membesar dengan lebih besar nih?

Cik ira said...

besar cm tupai kot.. hoho.. xde lah membesar jadi cm gajah.. haha

AdaApe..? said...

cmel3...hehe...nti sy bg kt c.ira eh..hahaha

aniswany said...

hikhik lawak pic yg atas sekali tuh =p

mien eaststar said...

ngeri lol tgk pic kacang tu,...ha3

jom baca ni jap, mane la tau kot2 berminat ... sekadar berkongsi
...

Abang Stalker said...

kasi ubat pengsan dlu la kt dia.HAHAHAH ;))

da pgsn bru cukur. :P

ZURAINI said...

tp sgr glider suka gigit jugak n lg bagus bela dia sepasang instead of sekor je . hee..

Wanzi said...

Selamat menjalani ibadah puasa dan semoga penghayatan Ramadan kali ini lebih baik berbanding sebelumnya kerana kita tidak mengetahui, adakah kita masih ada peluang untuk bertemu Ramadan seterusnya. Wassalam

MiZi said...

minat sungguh ek ngan benda ni.. hahaha

http://www.contengcorner.com/2011/09/korban-demi-dia.html