Wednesday, September 7, 2011

buyung + zomba

salam uolls
adakah saya dah terlambat untuk ucapkan SELAMAT HARI RAYA kat korang semua..
xlagi kan???
hehehe...
SELAMAT HARI RAYA
n
SELAMAT MENYAMBUT MERDEKARAYA

uolllsss
rindu tak?
rindu ke tidak kat cik ira uollss..

mintak sori lah kat korang...
cik ra xde masa n xde tenet nak update..
tyme practical cik ira slalu tdo awal n xlarat nak hupdate..
bile da abes prctical cik ira kene jdi babysitter plak..

so mmg xde masa la nak menghupdate blog ni...
kesian kat blog si itam manis ni. dah nak bersawang nampaknyer..

okay2..
ni sebenarnyer nak hupdate sal games..
coz skunk ni cik ira ngah cbuk ngan LI report and campur cbuk duk maen game zomba.
hehehe..

==============---------------------------------============

sebelum ni duk giler maen game angry birds..
bawak game g site habes satu site duk maen game ni..


betapa kuatnyer penangan angry birds kat site tu,
hinggakan cik ira belikan key-chain angry birds tuk dieorg
sebelum cik ira abes prctical hari tu.



lebey kurang cam ni la key-chain 2 rasenyer..
tp cik ira xde lah beli yang kaler ijau 2..
hehehe







and skunk ni duk start maen game zomba ni..
tatau la cmne penangan nyer plak pas ni..

first time cik ira tgk game ni, masa kat site hari tu gak..
tyme 2 cik ira tgk QS site yang maen game 2..
ingat lagi ayat first yang cik ira cakap kat QS 2..



" cam teruja je tgk game ni"  hahaha....
boleh plak cam 2 kan..
tp tyme 2 cik ira xamik pun game 2..
kalu amik pun cik ira lupe save kt mne..







bile da abes practical 2, kan td cik ira dah cakap kne jadi bbsitter..
tyme ni lah anak buah cik ira ajar maen game ni..
sampai la skunk ni duk tembak2 zomba ngan peluru ijau..
hehehe

cik ira paling xsuke kalu ada zomba pompuan yang lompat galah 2..



No comments: