Thursday, September 15, 2011

TUN DR M di UMP




asalam guys..


hai...


hari ni cik ira berkesempatan g ke talk yang danjurkan oleh UMP ..


hangpa tgk banner kat atas tu..


sapa jemputn tuk ksi syarahan 2


sapa 2????


semua kenal kan ngan beliau..


TUN DR. M


dalam talk ni beliau bnyak ckp sal pemimpin lah.. cabaran2 die mse jd pemimpin dlu..


and cam ne nak jdi pemimpin yang rakyat + orang suke n bla bla bla 


banyak lah yang dapat ilmu hari ni.


yang sweet nyer tyme soal jawab ngn TUN.M


ada sorang junior 2, siap wat ucapan terima kasih kat TUN.M ..


mmg sweet giler ucapan die..


"die cakap tq coz sbb pemikiran dr.M tubuhkan semua ni(U)...n  bangunkan malaysia dapat die blaja n bla bla bla... sweet giler.... n  tyme tu semua orang  kat dewan 2 bersorak.. n Tun M senyum sampai ke telinga... "
mmg penuh giler satu DEWAN KOMPLEKS SUKAN UMP td... tp xsempat nk shake hand ngan die coz ramai sgt duk berebut... 




3 comments:

PokCik BoTak said...

sgt jelez... silap keluar ump awal sgt...

ika said...

hehehe..ruginye ta p..dok pekan ni bece a..

amirnawawi said...

best gak tlk dia walaupom kadang2 melayang kt tempat lain..time soal jawab tu macam best sket