Sunday, October 9, 2011

9 soalan senget.. 9 jawapan bengang


salam semua.... hehehe.. ni entry copy paste kat fb.. tp siyes klaka kot.. hahahaha....
tanya la banyak kali kalu nak kne http://www.smileycodes.info



hahahaha... ce'kidaut....
1. Bila org nampak anda baring tutup mata:http://www.smileycodes.info

S: Ko tidur ke?

J: Tak lah, aku tgh training mcm mana nak mati la..http://www.smileycodes.info


2. Imagine anda bawa tv anda yg rosak  ke technician tuk repair n dia masih juga tanya:

S: Mahu repair tv ke?http://www.smileycodes.info

J: Tak lah, aku boring je, jadi aku bawa la tv aku ni gi jln2 sini.


3. Bila time hujan kwn anda nampak anda kluar,dia tanya:

S: Ko kluar time hujan ni?http://www.smileycodes.info

J: Eh tak lah, hujan turun lagi sekali baru aku kluar.=-?http://www.smileycodes.info


4. Time ko baru bangun tidur,..........http://www.smileycodes.info

S: Ko dah bangun?

J: Ish, aku tidur sambil jalan ni! (=|http://www.smileycodes.info



5. Kawan anda call ke telefon rumah anda:http://www.smileycodes.info

S: Ko kat Mana?


J: Kat bus stop ni! :/


6. Kawan anda nampak anda kluar dari bilik mandi basah2:

S: Ko baru mandi ke?

J: Mana ada, aku terjatuh dlm lubang tandas lah :&http://www.smileycodes.info


7. Anda bediri di dlm lift di tingkat paling bawah sekali tiba-tiba ada orang tanya:

S: Going up ke?

J: Eh tak lah, saya tengah tunggu apartment saya turun ni. (http://www.smileycodes.info)


8. Boyfren anda g rumah anda bawa sejambak bunga. And anda http://www.smileycodes.infomasih juga tanya dia:

S: Eeeh,bunga ke tu?

J: Tak la sayang! Paku-pakis dengan kubis lah ni.X_X


9. Anda di dlm toilet, pintu bekunci, tib-tiba ada org katuk pintu n dia tanya:

S: Ada orang tak?

J: (Suara Kiut) Takde orang! Tahi yang becakap ni!!!http://www.smileycodes.info


wasalam... baca je.. jangan amalkan... nantikan...http://www.smileycodes.info

and  http://www.smileycodes.info.... nak ke???//
hahahaha

18 comments:

i am S!L4H.. said...

ahahaha. sengallllll.

Cik ira said...

hahaha.. sengal giler.. yang last skali 2... siap wat sore kiut lgi..

KeChIk said...

ekekeke...sgt sengal kan..ekeke..eh..yeay2..da post entry baru laa..o yeah! hehe

kaizen said...

kalau ade yg nk kne bunuh boleh la amalkn...

cik ika said...

kelakar giler..mnta share ea..seyes ketAWA je ika d buatnye

Cik ira said...

haha.. amik lh awak.. sy pun copi paste je ni

amir aizat said...

mmg bagus soalan ini,haha

Cik ira said...

hehehe... sengal je jwpn2 die kn...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..betul2 sengal.. ^_^

sis92 said...

debik tukang tanya laju2 haha

cikguden said...

ada ada saja

IEQAH said...

apa cheloppp ni.hhahaa

Ayien Ocaca said...

hehe...yien ade baca gak note ni...
tpi pasan tak...org jepun dgn korea slalu cmni tau...

Cik ira said...

liliy: sengal giler kan.. tyme ngah stress le baca ni...

Cik ira said...

sis92: hehehe... debik2 kang masuk jeriji.. hehehe.. wat cm ni senang ... tangan didada mate keats.... hehehe

Cik ira said...

cikguden: hahaha.. macam2 ada

Cik ira said...

ieqah: nini cokolat celop ada.. hehehe

Cik ira said...

ayien; ha'a kan.. klu dieorg mesti klaka kn... ngan muke chomel tp ckp bkn maen lgi lawak