Thursday, October 13, 2011

buku : USTAZ AZHAR IDRUS~~~

assalam uollss

hai2..

wink wink ** wat muke gedix cikit

hehehe

hari ni... hupdate pasal buku kat bawah ni...

suke-suke-suke

kalu kat facebook gak LIKE!LIKE!LIKE! LIKE!LIKE!LIKE!

cerita sebenar : jam 4 petang tadi
keluar je dari kelas, member2 ajak g tengok ada booth jualan kat BLOK W
cik ira ikut je lar...
pas 2 belek2 shawl......
belek punyer belek..
terambik satu .. color turquoise hehehe.. yang plain punyer.. 10 hinggit je u...  
tu yang cik ira GRAB terus tu... 

pas tengok2 lagi..
aik~~ cam kenal je buku ni..
belek2..
pas 2 .. abang jurujual 2 cakap ada 2 je lagi buku ni..
ape lagi.. cik ira pun GRAB jugak yang ni..
hehehe
ye lah kn.. baca-baca buku ilmiah ni leh jugak tambah ilmu...
ye x?????


ni gambaq ustaz comey..
amik kat FB ustaz...
comel je.. 
hehehe

sape-sape nak baca and tanya soalan kat ustaz leh lah 

and kalu nak tahu lebih lanjut sal buku ni plak



kay chow dulu lah..
hari ni cik ira tak berapa nak sehat lah..
demam + batuk datang bertandang..
doakan cik ira cepat sembuh yer...

wasalam guys,..

20 comments:

IEQAH said...

ala..nk jugak buku tu..alhamdulllah dpt la awak tmbah buku ilmiah kn

Cik ira said...

:)... nak jugak.. heehehehe.. ada jual online.. try tgk kat "klik sini" tu...

Izreen said...

ade lg x buku tu?

SpeakerSekolah said...

Ehem2,bli bku nk bce atau sbb ustaz c0mey..hehe XD

Cik ira said...

td tyme cik ira beli , abg tu ckp ad dua je lg.. klu nk jugak.. try ty kat page ustaz

Cik ira said...

speaker skol.. haruslh sbb isinya...

pajong pemalas!!! said...

ustaz nie lawok..mg best..tp lum stakat nie tgok video dy kt yooutube ja dlm ceramah dy lum prnah lgi..insyaallah dpt..huhuhuh

RinsyaRyc said...

^^

Pendamba Mawar said...

cam best je

sis92 said...

ustaz comel
smoga siht selalu :)

Cik ira said...

best buku ni.. persoalan2 y sering timbul mse kini.. semua ad

Eera Shera said...

ustaz ni memang best. lawak pulak tu..hehe

AwieKashi said...

macam penah face-to-face je ustaz nie... 0.0'

Cik ira said...

eera: kn3x..hihi

Cik ira said...

awie: kat mne?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Best ustaz nih..lawak..tgklah gmbr dia kat bwh tu..hehe..sempoi jer.. ^_^

Cik ira said...

best kn ustaz azhar ni.. hehehe... die ni photoghper... klu nk tgk gmbr2 die amik g kat fb die.. cantik2 gambr nyer

diana said...

akak pun dah lama like tu..heheheh..
demam ka???
demam tu tak pa lagi..esok lusa baik la..
batuk tu yang tak tahan..
jangan makan yang bergoreng2 la..

diana said...

akak pun dah lama like tu..heheheh..
demam ka???
demam tu tak pa lagi..esok lusa baik la..
batuk tu yang tak tahan..
jangan makan yang bergoreng2 la..

Cik ira said...

hehehe... demam da okay cikit,,, tp batuk mmg xthan la akak,,, sakit tekak ni hah...