Sunday, November 27, 2011

fed up

aku dah fed-up lah nak reg. subject kat UMP ni.. 
bongokzzzzzzzzzzzzz giler..

dalam paper cakap sistem yang paling canggih,,, tapi!
nak log in std pun tak boleh..

awat jadi lagu tu...


 situasi di atas akan berlaku sekiranya anda (ump student a.k.a 4th year student-can start reg on 28nov until 3dec2011) bernasib baik dapat masuk ke STDump

situasi gambar kedua.. jika anda bernasib baik dapat masuk ke bahagian course reg.. tapi still tak dapat daftar cause data da error..

dan bila anda refresh page tu
situasi gambar ke-3 akan berlaku
ape yang keluar ni ....
aku bukan budak course IT aka computer @ software engineering..
plezzzzz help me...

dan jika anda refresh sekali lagi situasi gambar ke-4 akan berlaku serta merta..
webpage dah tak boleh bukak..


bila refresh lagi 
dah access dah denied..

habeh tu macam mana kami nak daftar subject ni..
dah la semua subject limit tuk 60 orang je..
kalau tak dapat daftar sem ni ..
kena tambah sem lagi lah kami ni..
plezzz la ump..
kami nak habes on-time jugak ,,macam senior2 yang laen..

bile kiteorang dah 4th year baru nak tukar sistem reg subject..
kenapa tak start tuk first year jer...
dah berjam jam try... 
tapi macam hampeh..
tak lepas lepas..
satu subjek pun tak dapat reg


okbai.. ngah tensi skunk ni...
update: 6:00am




9 comments:

Cik ira said...

selesai reg pada jam 5.55 pagi..

Sikurustegap said...

ok la dpt daftar drpd tak daftar langsung sbb tak bayar yuran lg hohoho

fariz_alifandi said...

salam kenal

fariz
http://garizimajiner.blogspot.com/

Cik ira said...

sikurustegap: hohoho.. nampoknya kne daftar manual la ni yer....

Cik ira said...

fariz: salam kenal juge dr sy...

Mohd Firdaus said...

klu kt uthm trutamanye fakulti pndidikan ni bleh request nk ambik subjek ape n tmbah brape org..dftar lwt pn x kisah..mmg akan dpt ambik jgak..student diutamakan..hehehe

Cik ira said...

cait.. nk pomot uthm ler ter

Cik tikah said...

sabar. line lembap la tuh. x pun rmai sgt nk register. cuba lg yer. portal U cik tikah pun lmbap

Cik ira said...

alhamdulillah semua da selesai..