Saturday, December 17, 2011

kuno sangat ke???

salam uoolllsssss..

dah lama cik ira tak update blog ni 

ye la kan sebelum ni asyik upload gambar je kan..

hehe.. bukan apa uolls... 

bz lorrr...

kije banyak sangat.. 

sampai fb pun tak terlayan

hehehe

cakap sal fb.. cik ira mau tanya ni..

jap ehhh...


persoalan : kuno sangat ke pict cover fb cik ira ni yer..

coz ada orang tu cakap "gambar cover ko kuno sangat" "tak uptodate langsung"

korang rasa macam mana..

kuno erk????

saya ROSMANIRA GHANI


4 comments:

cyma said...

mner derr kunO. .okeyh lha ue. .alaa,org ue jeles lha ue. .
peduli lha ape org na kate ye !

Cik ira said...

tengs cyma...
hehehe...

dEyda Mahamad Arsad said...

sweet+ menwan!
pduli jerk org tu cakap...huhuuu..

Cik ira said...

bdk tu kutuk lgi kat gambr cover cik ira td.. menyirap le die tu y cik ira ckp cover die simple je... pas 2 nk kutuk cover cik ira kuno n lucu la, xstandard la... amende pnyer org laa