Friday, January 13, 2012

dengan rasminya dah tammat sem7

assalam
heloo guys... 
alhamdulillah... 
syukur sangat-sangat
sebab cik ira dapat habiskan jugak  sem  ni
pejam celik pejam celik dah nak masuk 7 tahun bermastautin di kuantan ni
3 tahun dekat POLISAS dan sekarang insyaALLAH cuma tinggal satu sem je lagi kat UMP ni..

nama je duduk 7 tahun kat kuantan.. 
tapi jalan mana, and nama jalan pun tak pernah ingat..

sikit je lagi nak abes cume 6 bulan je lagi, insyaALLAH.
start sem depan dah kene belajar betul-betul,
dah tak boleh main-main macam 3 tahun 1/2 ni...
belajar sikit... main je banyak..

okay~~
lepas ni @ sekarang ni  cik ira dah start cuti sebulan erk..
sebulan je..
last sem pun sebulan..
sebab 3 bulan kena practical..

tapi kan~~
bila ingat ingat balik..
macam sedih pulak dah nak habis kan..
sama macam last year time kat poli dulu..

bila dah habis final exam next sem and siap present fyp 
nanti tak tahu lah macam mane kan...
pas habis semua tu.. dah susah nak jumpe dengan member-member and lepas tu mesti kne cari kerja pulak kan...bila semua dah start kerja , lagi lah susah nak jumpa....


tapi semua tu dah tercatat untuk kita semua
kan...???????





"semua telah di catatkan untuk kita semasa kita 4bulan dalam kandungan ibu kita"

"JODOH DITENTUKAN OLEH ALLAH SWT SEWAKTU KITA BERUMUR 4 BULAN DI DALAM KANDUNGAN IBU. ( MALAIKAT AKAN TULIS NAMA KITA, REZEKI, KERJA, KAHWIN DENGAN SIAPA, CERAI ATAU TIDAK, ANAK BERAPA DAN SEMUANYA TENTANG DIRI)
-UAI-


8 comments:

kaizen said...

all the best for u

amir aizat said...

happy holiday ! hhehe

Ca Cik Duyung said...

kamu kos ape ek? kawan ca pon study kat UMP batch sama mcm kamu..

Cik ira said...

tengs kaizen

Cik ira said...

tengs aizat... hehe.. holiday2..... fyp2

Cik ira said...

ca.. cik ira cos civil eng.. hehe

Nens Collection said...

org ganu duk kuantan ek..sama ler kite..;)

Cik ira said...

nens: hehehe.. sme la kite yer.. tp hari ni dah sampai ganu pun... hehehe