Monday, February 27, 2012

cerating

salam

aktiviti hari ahad 26/02/2012

OFF to CHERATING





 cantik???
jom reramai datang sini..

mandi best... 

air die sejuk

pasir die puteh

Friday, February 24, 2012

Thursday, February 23, 2012

FALLING IN LOVE


"FALL IN LOVE WITH SOMEONE WHO DESERVES YOUR HEART, 
NOT!! 
SOMEONE WHO PLAYS WITH IT"



kasut jogging baru.. 
hehehe
jom jogging sama-sama
sama-sama jaga kesihatan



DONE

BB1M -final year student life-

tengok tengok gambar ni kat fb tadi teringat plak anak-anak kucing kat kampung..

tadi mesej dengan adik na kat kampung katenyer oren dah mati..
sob sob sob..
seminggu lepas pitch dah mati..
ntah ap lah sakit diaorang..
mula-mula perut di jadi besar and lepas dia tak leh jalan dah,
berak je kerjanya.. lama-lama pas tu mati.. 
sekarang ni yang sehat cuma roni dengan nanie jer..


dah dua minggu start masuk sem baru..
rasanya mmg kehidupan di sem last merupakan kehidupan yang busy bagi setiap student final year..
macam-macam nak kena setel..
fyp, steel design,3P .. test,quiz, gpa,cgpa
fuhhhhhh~~~!!!!!

tapi 
yang best nyer, kelas makin sikit.. 
yang tak best nyer, makin banyak kerja
jadual sem lepas

jadual sem ni.

kay lah awak awak..
dah nak beradu ni..
tak larat dah, sehari suntuk pergi shopping habeskan BB1M 
ada lagi sertus hinggit..
tak tahu dah nak beli apa...

kay .. tata
byby

rosmanira ghani


Monday, February 13, 2012

Sem Baru aka Last sem

assalamualaikum wbt
hai hai hai guys...

salam satu malaysia.. hahahaha
"disini saya mahu mengumumkan bahawasanya saya akan menjalani semester terakhir (insyaALLAH) di UMP pada awal tahun ini."

wink wink
seronok nya.. pejam celik pejam celik~ tidur bangun tidur bangun~makan makan makan...
dah 4 tahun pun cik ira kat UMP ni... 

"kalian doa-doakan cik ira tuk last sem ni yer.."


okay okay.. 
siapa yang ada baca entry cik ira yang sebelum ni yang pasal tompok beranak tu.. 

ni mau kasitau.. yang anak si mesi "manja" dah mati lah.... dia sakit perut .. sehari je die sakit.. pagi tu die terus mati.. dia sakit perut kot rasanya.. sebab mula-mula dia berak-berak.. lepas tu die muntah muntah.. 



ni die manje... 
gambar ni sehari sebelum dia mati..



ni plak pitch ngan mak dia tompok..

pitch

ni oren ngah isap susu


ni plak roni (yang duduk) and nanie (yang ngah hidu2 kat belakang tu)
dieorang dah boleh jalan dah and dah leh blari sikit2

ni plak oren.. dia malas nak jalan.. sebab perut die besar..
nasib baik comel.. coz idung die kaler pink.. hehehe