Saturday, December 8, 2012

HOLIDAY WIT BUDDIES AT CHERATING DUYONG AKA DUGONG

ASSALAMUALAIKUM GUYS..

Ape khabor semua..
hehehe..
lama dah tak menghupdate blog cincaipunahcai hamba ni..
kali ni nak update pasal holiday kat cherating dengan kawan-kawan ..




tu hah gambar si prince cai n eros murfy duk bakaq ayam..
orang lain duk layan bola AFF SUZUKI maysia lawan indon.
maysia menang tu.. 2 vs 0







lame dah tak hambeq gambo giler2 macam ni.. 
bila dah jumpa geng baru jadi amik gambaq macam2 gaya.. kan3..

 
lepas habes bola , kami pun g la jejalan sekitar cerating plak.. duk meronda  and duk kenang2 tyme buat family day kat sini dulu..
hehehe



suar seh senget sebelah.. hehehe.. zack boleh plak gelakkan seh..



bangun pagi2 ayu lapo... g cari makan lu jap, sebelum g mandi laut..muke kenyang blake.. heheh
ready nak g mandi laut plak....



 nak check out dah.. sebelum balik dapat satu kad..
kad kawen orang tu..
hehehe..
in sha ALLAH
nanti kalu ada kesempatan kawe g dinung neh..




 pape pun memang seronok, hehehe.. 
nanti ada masa kite g pulau plak yer..
in sha ALLAH
kalu jadi kite pakat-pakat pergi..

bila tarikh dah kasi.. dah tak boleh tukar tukar..
ini amanat..
tau..
wasalam guys...


1 comment:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...