Monday, August 19, 2013

Draw draw kala lapang

Kerja seni... 
huhuhu
hai uoollsss...
try usha gambar yang ioolllsss lukis bawah ni..
okay ke tak??





sekian ,
wasalam..
PRAY FOR EGYPT ,SYRIA AND PALESTINE 

SELAMAT HARI RAYA



SELAMAT HARI RAYA

Wednesday, June 26, 2013

Thursday, May 2, 2013

Biru putih

Biru putih kesukaan tapi bukan pilihan ku..

Bile malam diatas langit keberadaan nya.. itu pilihanku.

PoU...

Pou pou pou...

Monday, April 15, 2013

Majlis perkahwinan fendi

Semalam g mjlis resepsi zack Kt balok..
Jom usha gambo je lh.. xsempat nk tulis panjanh2. Ni pun ngah kije ni..

Friday, April 12, 2013

Terbeli telefon ni

Helllloooo... Assalamualaikum...
Haiiii...

Hehehe... lame dah tak post sumting kat sini..
Tak sempat nak berblog sekarang duk bz memanjang...

Monday, March 25, 2013

PERUBAHAN YANG AMAT KETARA



PERUBAHAN YANG AMAT KETARA 
gambar atas : umur undefined 
tempat : rumah hj din & mok long yah ( batu 14 1/2)
kecik je... malu2 plak tu


gambar ke-2 : umur 26 tahun
tempat : flat gemilang kg ladang
dah besar panjang..


gambar ke-3 : umur - 25 tahun
tempat : cerating beach resort
masih macam dulu.. malu2 gitu.. 
hehehe


Thursday, January 10, 2013

Holiday With Family at CH

ASSALAM  UOLLSSS>

19,20 and 21 of december 2012

kami satu family ke Cameron  Highland..
Saja saja bercuti sebelum masuk tahun baru..
hehehe..
gerak ke CH dalam 3 kereta, n abang abang dari KL n Melaka..
jadi kami semua gerak ke sana dalam 6 kereta gituh..

sampai sana dalam jam 2 lebih gitu..
lepas check in and makan-makan..
gerak ke ladang TEH..

semua tempat kami ronda dalam masa tiga hari kat sana, and tiap2 malam turun ke pasar malam CH tu..
macam-macam hado..
hehe..
 malas lah nak bercerita panjang..
layan gambo je lah..
semua gambar ada dalam 2k keping..
tak larat aih nak post semua.. post ciput ni je ..
layan je lah erkkk..



BARU SAMPAI , TAPI BUKAN TIDO KAT HOTEL BELAKANG TU..
NGinap kat BAngunan Warna Kuning kat sebelah ni.. tak ingat dah nama apa 





SARAHANA





MY MOM



BABY RAZIN





nephew and Lil's sis 


TAMAN STRAWBERRY


MY SIS.  ROZI


MY LIL BRO



MY DAD


BABY RAZIN NAK LOMPAT


MY BIG FAMILY..



MY FAMILY>>


WIF MY SIS.


BUAH LABU.. SAMA BESOR NGAN PAHA.. hehehe





with my parents.
kat AGRO PARK MARDI.. ye kot.




KEA FARM


Jejalan kat KEA FARM

bye bye uollsss...

wasalam..
xdak mood nk tulis panjang2..