Thursday, January 10, 2013

Holiday With Family at CH

ASSALAM  UOLLSSS>

19,20 and 21 of december 2012

kami satu family ke Cameron  Highland..
Saja saja bercuti sebelum masuk tahun baru..
hehehe..
gerak ke CH dalam 3 kereta, n abang abang dari KL n Melaka..
jadi kami semua gerak ke sana dalam 6 kereta gituh..

sampai sana dalam jam 2 lebih gitu..
lepas check in and makan-makan..
gerak ke ladang TEH..

semua tempat kami ronda dalam masa tiga hari kat sana, and tiap2 malam turun ke pasar malam CH tu..
macam-macam hado..
hehe..
 malas lah nak bercerita panjang..
layan gambo je lah..
semua gambar ada dalam 2k keping..
tak larat aih nak post semua.. post ciput ni je ..
layan je lah erkkk..



BARU SAMPAI , TAPI BUKAN TIDO KAT HOTEL BELAKANG TU..
NGinap kat BAngunan Warna Kuning kat sebelah ni.. tak ingat dah nama apa 





SARAHANA





MY MOM



BABY RAZIN





nephew and Lil's sis 


TAMAN STRAWBERRY


MY SIS.  ROZI


MY LIL BRO



MY DAD


BABY RAZIN NAK LOMPAT


MY BIG FAMILY..



MY FAMILY>>


WIF MY SIS.


BUAH LABU.. SAMA BESOR NGAN PAHA.. hehehe





with my parents.
kat AGRO PARK MARDI.. ye kot.




KEA FARM


Jejalan kat KEA FARM

bye bye uollsss...

wasalam..
xdak mood nk tulis panjang2..

2 comments:

LoveBug said...

bertahun lama sudah tak ke sana. huuuu

Mazmad said...

Lain kali kalau pergi ...ajak sekali lah ehh..!